dissabte, 7 de gener del 2012

BENJAMINS A. UD.MAHÓN 7 - FERRE 2.

Avui mati els benjamins A han perdut en el camp de la Unió per 7 a 2, ha estat un partit que ja en el primer quart sen's ha complicat molt amb 2 gols quasi seguits que ha fet que jugassim a remolc.
Els jugadors hi han posat moltes ganes i no mereixien un resultat tant advers, després del 2 a 0 hem intentat reaccionar i hem retallat distancies amb un gol de n'Albert Haro, el partit tornava a estar viu i hem intentat cercar l'empat tinguent alguna arribada amb cert perill, l'equip maonés ha marcat el 3 a 1, peró l'equip no ha baixat els braços i ha seguit lluitant amb ganes i han fet el 3 a 2 que ha marcat n'Alvaro Borras, el partit fins aquest instant era viu amb els dos equips lluitant per dur el control del partit, peró pocs minuts després han marcat el 4 gol que ha fet mal a partir d'aqui l'equip local ha agafat confiança i efectivitat davant porta i ha anat aumentant el resultat fins el 7 a 2 final, tot i la derrota els jugadors no han aturat de correr en tot el partit i no es mereixien tant castig.