dissabte, 21 de gener del 2012

TERCERA DIVISIÓ. SON FERRER 3 - FERRE 1.

Aquest capvespre hem patit una derrota per 3 a 1 en el camp del Son Ferrer, un equip tot i ser debutant que ha demostrat tenir ofici en defensa han sabut aprofitar les seves opcions.
Els jugadors han afrontat el partit amb moltes ganes de seguir amb la bona linea dels darrers partits, esperavém estar ben organitzats i aprofitar alguna ocasió per treure algun punt, peró ja en el minut 5 hem rebut el primer cop, quant en una jugada desafortunada ens han marcat el primer gol, aixó ha donat tranquilitat a l'equip mallorquí per afrontar el partit com volien arreplegats darrera i poder sentenciar en alguna contra, els jugadors no han perdut la cara al partit en cap moment i hem tocat be en el migcamp tinguent alguna ocasió, peró de nou ha estat el Son Ferrer que ha fet el segon gol damunt el minut 16, el partit sen's ha complicat molt, a pesar de que hem posat moltes ganes per poder entrar dins el partit el marcador no sa mogut fins el descans.
En el segon temps l'equip ha sortit amb decisió de posar les coses dificils a l'equip mallorquí, en el minut 7 de la represa n'Ivan Contreras totalment recuperat de la lesió ha fet un gran gol que ens donava vida, quedava temps per conseguir l'empat i hem volgut anar tocant amb paciencia per esperar la nostra oportunitat, peró 7 minuts després el Son Ferrer s'ha trobat un altra gol que ha estat definitiu, hem insistit la darrera mitja hora per poder fer algun gol ja que hem tingut alguna ocasió, peró no ha estat posible i hem acabat 3 a 1 contra un equip que queda en una posició comoda.
Ara toca pensar en la setmana que ve, ja que tenim un partit molt important a casa contra el Ferriolense que te 1 punt menys que nosaltres i hem de treure els 3 punts.