dissabte, 14 de gener del 2012

BENJAMINS A. FERRE 15 - SAMI 0.

Els benjamins A s'han despedit de la competició de copa conseguint una espectacular victoria per 15 a 0 sobre el Sami en un partit en que l'equip ha estat molt superior i l'equip ha disfrutat dins el camp creant infinitat d'ocasions de gol, desde l'inici ja hem vist que el partit seria clarament favorable a nosaltres, una victoria que ens donara confiança per afrontar la lliga amb ganes de fer ho lo millor posible i que els jugadors vagin progressant i disfrutant dins el camp.
El primer gol no ha tardat en arribar i ja en els 3 minuts en Bruno ha fet el primer gol, l'equip visitant ha intentat reaccionar peró sense temps per aixó ha arribat el 2 a 0 que ha fet en David Cardona, a partir d'aqui el partit ja ha estat molt favorable en que els jugadors s'han envalentonat per anar marcant gol darrera gol, el tercer la fet en Marc Febrer que també ha marcat el quart i cinqué gol, el partit anava sent un atac constant durant els 4 quarts.
En una bona jugada ha arribat el sisé gol que ha marcat n'Albert Haro que també ha fet el seté gol quant encara hi quedaven bastants minuts lo que feia preveure el que al final ha anat passant de golejada record, en Bruno ha marcat el 8 a 0, poc després ha arribat el torn d'en Marc Febrer que ha marcat 2 gols mes que feien la desena, amb el partit totalment trencat en el darrer quart han arribat 5 gols en poc mes de 7 minuts de joc, en David Cardona ha fet 3 gols en aquests minuts i finalment en Marc Febrer i David Cardona han tancat la golejada.
Ha estat una brillant manera de despedir la copa de tots els jugadors, que ara esperen amb ilusió que comenci la lliga d'aqui unes 2 setmanes.
Molt be a tot l'equip per aquesta victoria.