diumenge, 8 de gener del 2012

ALEVINS F-7 A. FERRE 3 - PENYA ORIENT 1.

L'equip alevi A tenia un partit complicat contra l'Orient tercer classificat, i de nou van demostrar la bona progressió que venen mostrant en cada partit i van sorpredre guanyant per 3 a 1 en un bon partit de tot l'equip que va agafant confiança i millorant en el joc.
Una bona sortida desde l'inici que va sorprendre a l'equip ciutadellenc va servir per posar el partit a favor nostre, primer en el minut 5 en David Febrer va fer el primer gol que va donar tranquilitat a la vegada que mes alegria i confiança a l'equip que 3 minuts després va fer el segon gol, el partit es va posar favorable peró l'Orient no es va rendir i ens va obligar a fer un gran desgast, peró els jugadors ho van saber defensar amb ordre i ni quant ens van retallar distancies ens van posar nerviosos i vam saber aprofitar la nostra ocasió per sentenciar amb un gol de David Febrer que deixava el 3 a 1 final.
La setmana que ve ens visitará l'Sporting cinqué classificat, i els jugadors intentarán seguir amb aquesta bona linea de joc i resulats.
Enhorabona a tota la plantilla entrenadors i jugadors per aquesta progressió.