diumenge, 15 de gener del 2012

CADETS. ALAIOR 1 - FERRE 0.

Avui mati l'equip cadet ha perdut 1 a 0 en el camp de l'Alaior en un partit molt disputat entre dos bons equips que han jugat amb gran intensitat durant tot el partit, el partit sa resolt amb un gol de l'equip local en el minut 4 de la segona part després els alaiorencs s'han crescut i ha jugat amb molt ordre darrera fent una gran pressió que ha dificultat el nostre joc.
En el primer temps hem estat molt be i hem tingut 2 jugades que haguessin pogut cambiar el desti del partit ja que en David Pons ha fet un poste i en Joan Vidal ha tingut una gran ocasió peró lo que te el fútbol no hem tingut la sort en moments puntuals que ens hagués posat el partit de cara, ja que hem tapat molt be les sortides de l'Alaior que es molt perillós amb espais, han tingut una ocasió clara, mentre que noltros hem controlat mes i arribat a l'area unes quantes vegades destacant aquestes 2 jugades, el partit era jugat de poder a poder aixó si amb gran esportivitat, el segon temps ha estat diferent i el gol en els primers minuts ens ha fet mal i ha costat d'aixecar, ells han pogut fer el joc que mes els hi agrada i sortir a la contra amb molt perill.
Aixó si fins que l'arbitre no ha pitat no s'han rendit tinguent 2 ocasions al final en jugades a pilota aturada, en el darrer minut en David Pons ha xutat una falta peró era una mica enfora, un resultat que no empanya la bona temporada que estan fent els cadets entrenats per en Toni Martinez que segueixen en la part alta i les opcions intactes.