diumenge, 22 de gener del 2012

REGIONAL PREFERENT. FERRE 0 - PENYA CIUTADELLA 2.

Avui capvespre l'equip de regional ha perdut per 0 a 2 contra el Penya Ciutadella, a pesar de la derrota contra el gran favorit l'equip ha fet un dels partits mes serios de la temporada, a base de correr i colocació han complicat durant gran part del partit la victoria visitant que ha vist com ha tingut que suar de valent per conseguir la victoria.
Han sortit amb ganes desde l'inici i durant el primer temps hem contingut be les arribades del Penya amb ajudes per frenar la rapidesa dels seus extrems han tingut mes el control peró els hi ha costat arribar a la nostra porteria, mentre que el nostre jove equip cercava la contra per sorprendre, la veritat es que hem sortit amb pilotes llargues en diverses vegades, el Penya ens ha obligat a treballar en defensa peró l'equip ha estat bastant correcte i hem arribat al descans amb empat.
Amb les ganes de seguir igual han sortit els jugadors convençuts que podien donar la sorpresa, peró en el minut 5 de la represa ens han marcat el primer gol i ja ha estat mes dificil, ja que el Penya ha controlat el joc a pesar de que hem seguit insistint fins que no han marcat el segon gol a falta de poc mes de un quart, hem tingut 2 bones arribades una d'elles que per poc no hem rematat ja que un defensa visitant ha agafat el nostre jugador de la camiseta, hem seguit lluitant fins el final per poder marcar algun gol peró no ha estat posible.
A pesar de la derrota hem de felicitar l'equip per el gran compromis d'avui, jugant com avui l'equip ens donara alguna satisfacció.