dissabte, 28 de gener del 2012

JUVENIL B. UD.MAHÓN 7 - FERRE 1.

Derrota dura ahir en el camp de la Unió per 7 a 1 equip que ha passat a comandar la classificació i que va demostrar que sa convertit amb el principal favorit a quedar campió i pujar a lliga nacional.
El partit prest es va torcer quant en el minut 2 vam rebre el primer gol després de una jugada de l'extrem maonés que va centrar dins l'area i la va rematar el seu davanter, va ser un cop per l'equip que havia sortit amb ganes de fer un bon partit i poc després en el minut 12 sense temps per reaccionar va rebre el segon gol que va servir per envalentonar l'equip local que va demostrar confiança i trobar-se en un bon moment de joc, els jugadors van intentar reaccionar peró cada acció en atac de la Unió va acabar en gol, va ser llarga la primera part fins el descans.
En el segon temps després del descans vam sortir amb una altra mentalitat disposats a mostrar l'orgull i vam poder acabar el partit lluitant perque l'equip maonés no acabes marcant mes gols, en Ramon Abad va marcar el gol de l'honor, els jugadors van seguir insistint per marcar algun gol mes per maquillar el resultat, la Unió va marcar 2 gols mes que van deixar el resultat final en 7 a 1.
Ara toca oblidar aquest partit i pensar en la setmana que ve refer-nos d'aquesta derrota i lluitar per seguir progressant i conseguir els primers punts.