dissabte, 28 de gener del 2012

INFANTIL A. AT.VILLACARLOS 5 - FERRE 3.

Els infantils A han perdut en la complicada sortida a Es Castell per 5 a 3, de nou el nostre equip ha estat correcte i ha fet un bon partit que hem tingut controlat durant bona part del partit, peró en els darrers 15 minuts hem perdut per l'empenta i l'encert del Villacarlos amb 2 gols que han desfet l'emptat que hi havia fins aquell moment, el resultat ha estat massa abultat per com ha anat el partit en que de nou hem creat bones ocasions de gol, algunes d'elles en moments clau.
El partit ha començat molt viu amb 2 equips que cercaven la porteria i vulguent tenir la pilota i el control del partit, l'equip local ha estat el mes encertat en l'inici conseguint 2 gols en els primers 10 minuts de partit que no han desfet la moral dels nostre jugadors que a base de insistencia han sabut contrarrestar el deseventatge, en David Janer ha conseguit el primer gol i després a partir d'aqui hem anat a per l'empat passant a dominar el partit, hem tingut varies ocasions fins que en Michael Jackson ha conseguit l'empat en un bon moment que ha donat moral a l'equip, que ha vist com en Toni Pons feia el tercer gol que capgirava el partit, era un bon premi a la constancia, peró poc després han vingut 3 minuts claus ja que el Villacarlos ha conseguit 2 gols que han tornat a posar-los en avantatge, els jugadors han intentat reaccionar tinguent ocasions per aixó, peró ells esperaven darrera i han aprofitat una ocasió a 4 minuts del final per sentenciar el partit i deixar el 5 a 3 final.
A pesar de la derrota hem de treure com a positiu que l'equip esta jugant a un bon nivell i jugant aixi tindrém mes satisfaccions.