diumenge, 8 de gener del 2012

REGIONAL PREFERENT. UD.MAHÓN 3 - FERRE 0.

L'equip de regional va perdre 3 a 0 en la visita en el camp de la Unió, en un partit que es va tenir que afrontar amb bastantes baixes i nomes 12 jugadors, l'equip va lluitar tot el que va poder i va estar dins el partit fins avançada la segona part amb una bona actitud dels jugadors que van estar lluitar per conseguir el gol inicial en el minut 15, el partit va estar molt per el migcamp en que l'equip local esperava per poder sentenciar a la contra i noltros cercant l'empat vam fer una bona pressió i alguna arribada fins el descans.
En el segon temps vam sortir igual amb intenció de poder igualar el partit mentre les forces ens van acompanyar, i fins que no ens van marcar el 2 a 0 a falta de 20 minuts el partit estava obert, peró a partir del segon gol ja va costar poder mantenir la lluita donat el desgast que van tenir que fer els jugadors.
Ara la setmana que ve jugarém en el camp de un dels favorits el Norteño, si recuperam jugadors i podem plantar cara.