diumenge, 15 de gener del 2012

BENJAMINS F-8 B. PENYA CIUTADELLA 0 - FERRE ATC 8. CAMPIONS!!!!

Avui mati els benjamins b que entrena en Lito Coll ens han donat una gran satisfacció per el nostre club ja que han quedat campions de copa, ha estat aquesta la recompensa a la gran temporada que han fet els nostres joves jugadors fent un bon fútbol d'atac i jugant sempre amb moltes ganes de fer ho be i anar progressant, el partit d'avui ha estat el resultat de lo que ha estat la competició en que només el Menorca ha pogut aguantar el nostre ritme.
Els jugadors han sortit decidits desde l'inici a per la victoria que necessitavem per poder obtenir el titol, i prest en el primer quart hem resolt el partit amb 3 gols després d'acabar bones jugades colectives en que a part de fer un fútbol d'atac desde la porteria,passant per la defensa el migcamp fins els davanters tots han contribuit mostrant una bona solidesa.
En Pere Pons ha fet el primer gol que ha donat molta alegria a l'equip que ja s'han pogut llevar els nervis inicials i començar a jugar com saben i poc després en Vicente Cedrés ha fet el segon gol que ha sentenciat el partit, els jugadors no han baixat els braços i han seguit jugant igual, en Rubén Marqués ha fet el tercer gol, anaven passant els minuts i creant perill fins que en Guillem Marqués ha marcat el quart gol, en plena alegria dels al.lots han arribat dos gols mes de Rubén Alcaide per posar el 0 a 6, en el tram final de partit en Josep Truyol i Rubén Alcaide de nou han deixat el resultat en un clar 0 a 8 i campions de copa, un gran exit del nostre equip.
Desde el club donam la nostra enhorabona a els seus entrenadors, delegats i jugadors.