dissabte, 7 de gener del 2012

TERCERA DIVISIÓ. FERRE 2 - ESPANYA LLUCMAJOR 1.

Important victoria la que ha conseguit l'equip de tercera avui capvespre contra l'Espanya per 2 a 1 un rival directe, era un partit en que no es podien escapar els 3 punts i després de molt sufriment ho hem conseguit, el rival no ens ha posat les coses gens facils i ha anat guanyant durant part del primer temps, peró l'equip ha sabut reaccionar amb 2 gols en moments claus el primer de David Seguí en el minut 44 i el segón gol de Raúl després de una bona jugada de l'equip per banda en el minut 3 de la segona part a partir d'aqui, gran esforç de tots els jugadors que s'han buidat dins el camp mostrant un gran compromis durant els 90 minuts, l'equip mallorquí ha començat millor el partit a nosaltres ens ha costat mes entrar peró finalment amb paciencia, treball i esforç hem conseguit uns 3 punts molts importans que serveixen perqué agafém un marge de 4 punts respecte els equips de la zona de descens.
Ha estat un partit en que no hi ha hagut moltes ocasions de gol per part nostra peró les hem sabut aprofitar be avui, de les 5 arribades hem marcat 2 gols, durant el segon temps quant l'equip mallorquí ha arriscat cercant l'empat hem pogut sentenciar amb bones arribades, peró lo important ha estat saber aturar el joc ofensiu visitant i controlar el partit i el nostre jove equip ho ha conseguit.
Una vegada mes felicitar desde el club a tota la plantilla per aquesta gran victoria.
La setmana que ve tornarém a jugar a casa, será contra el Campos que esta fent una bona temporada i no será fàcil, peró amb aquesta lluita i ganes ho podem conseguir.