diumenge, 6 de novembre del 2011

TERCERA DIVISIÓ. SANTA EULALIA 5 - FERRE 0.

Avui capvespre hem patit una dura derrota en el camp del Santa Eulalia, el resultat 5 a 0 tots els gols han arribat a la segona part, aquesta es la derrota mes clara de la temporada ara toca oblidar i pensar en els 2 partits que tenim a casa que serán importants per continuar sumant.
La primera part ha estat molt correcte ja que hem aconseguit aturar la presió del Santa Eulalia que ja desde el primer minut ha apretat de valent, peró el treball i la bona colocació han fet que arribassim al descans amb empat a 0 gols, res feia pensar com aniria el segon temps.
Després del descans el Santa Eulalia ens ha sorpres sortint en tromba i no hem pogut fer res per aturar les seves internades, els dos primers gols en els minuts 6 i 8 han trencat el partit, hem intentat sortir per retallar distancies, peró l'equip eivissenc ha aprofitat la seva gran qualitat amb espais per ampliar el resultat fins el 5 a 0 final, una derrota previsible en un camp molt dificil ara toca pensar en els partits a casa, ja que no hem d'oblidar que la setmana passada a casa es va fer un gran partit i segur que els jugadors tindrán ganes de refer-se fent un altra bon partit.