dimecres, 9 de novembre del 2011

REGIONAL PREFERENT. FERRE 1 - PENYA CIUTADELLA 6.

Ahir vespre es va jugar el partit suspés diumenge de copa regional, el rival era gran favorit el Penya que va demostrar que será molt dificil guanyar-lo i ens va superar per 1 a 6, van ser superiors peró els jugadors no mereixien perdre per tants gols, ja que van lluitar tot es partit peró davant van estar molt encertats.
En els pocs minuts de començar es partit vam tenir la primera ocasió clara després de una bona carrera de n'Angel que a punt va estar de marcar, poc després en el minut 14 en la primera ocasió del Penya es van avançar lo que els va permetre jugar amb tranquilitat i amb 10 minuts mes van sentenciar es partit deixant el marcador en 0 a 3, era molt dificil poder entrar dins el partit peró els jugadors no van aturar de lluitar contra un bon equip.
En la segona part amb tot resolt vam tenir la ocasió de marcar el gol, que va fer en Cote de penal, durant el partit vam tenir tres ocasions mes per haver marcar algun gol mes.
Aquesta setmana l'equip descansa i ja tocara pensar en el proxim partit en que jugarém contra un rival de la nostra lliga en que tindrém opcions de poder puntuar.