diumenge, 27 de novembre del 2011

CADET. SAMI 1 - FERRE 2.

Avui mati l'equip cadet que entrena en Toni Martinez ha conseguit una treballada victoria per 1 a 2 en el camp del Sami, l'equip ciutadellenc ha demostrat ser millor del que diu la classificació i ens ha obligat a no baixar els braços fins el final del partit.
Encara que la victoria hagi estat ajustada durant la major part del partit hem estat superiors tenint el control del joc i mes ocasions de gol, en la primera mitja hora no hem pogut marcar peró hem arribat en 2 bones ocasions a la porteria rival, en els darrers minuts del primer temps el joc ha estat mes travat i hem arribat al descans amb empat.
Després de la mitja part els jugadors han sortit a per totes i han conseguit obrir la defensa del Sami amb bon joc i jugades trenades, primer ha estat en David Pons en el minut 6 que ens ha avançat, a partir d'aqui l'equip ciutadellenc ha obert lineas i ho hem aprofitat per sentenciar amb un gol de Sergi Sansaloni en el minut 15, semblava que el partit seria fácil peró el Sami no ha baixat els braços i ha seguit lluitant i quant faltaven 9 minuts ha posat l'emoció, peró hem estat encertats i no hem passat per massa perill, en canvi en aquest segon temps hem disposat de ocasions per sentenciar el partit.
Amb aquesta victoria continuam comandant de manera brillant la classificació, enhorabona a tot l'equip i continuau aixi.