dissabte, 5 de novembre del 2011

INFANTIL B. FERRE 3 - PENYA ORIENT 0.

Els infantils b han conseguit una nova victoria per 3 a 0 contra l'Orient en un partit mes complicat del que diu el resultat final, ja que fins 2 minuts abans d'acabar guanyavem per 1 a 0, peró hem aprofitat 2 bones contres per sentenciar el partit.
Desde l'inici hem controlat el partit, peró davant hem tingut un rival incomode de jugar que ens ha presionat be la zona de creació alla on mes ens agrada tocar la pilota, el gol que ha conseguit en Sergi Bosch en el minut 15 ha servit per agafar tranquilitat, peró el rival ben posicionat ha fet que ens costes arribar a la defensa ciutadellenca, el domini peró era nostre i hem disposat d'alguna ocasió per sentenciar.
A partir del segon temps l'Orient ha cercat crear perill ja que han anat agafant confiança, peró l'equip ben colocat ha desbaratat les ocasions de gol, poc a poc hem anat arribant a la porteria i en qualsevol jugada podiem fer el segon, peró no arribava i en un despist ens podien empatar, peró hem sabut cercar el moment i en Juan Caballo després de una bona jugada colectiva ha marcat el 2 a 0 a falta de 3 minuts, a partir d'aqui l'Orient ja ha baixat els braços i ho hem aprofitat per marcar el 3 a 0 que ha fet n'Alex Hidalgo, que amb aquesta victoria ens deixa en les primeres posicions.
Enhorabona a tot l'equip per aquesta nova victoria.