diumenge, 27 de novembre del 2011

JUVENIL LLIGA NACIONAL. ESPANYA LLUCMAJOR 2 - FERRE 0.

Els juvenils de lliga nacional han perdut per 2 a 0 en el camp de l'Espanya de Llucmajor segon classificat, en un partit que hem dificultat molt el joc a l'equip local que fins el darrer quart d'hora no ha pogut marcar els gols de la victoria, els jugadors avui han mostrat orgull i ganes per donar la cara en tot moment, han fet un gran treball durant gran part del partit, que a prop hem estat de poder disfrutar de un bon resultat.
Desde l'inici els jugadors han mostrat molta serietat dins el camp lo que ens ha permés poder aturar les embestides de l'equip local que tot i dur el pes del partit ha vist com li costava superar el nostre plantejament, amb el pas dels minuts els jugadors han intentat sorprendre el alguna contra, i hem disposat d'alguna ocasió per poder marcar.
La setmana que ve ens visitará el Son Cladera 9é classificat, en que intentarém seguir amb la bona imatge d'avui i poder conseguir puntuar.