diumenge, 27 de novembre del 2011

REGIONAL PREFERENT. FERRE 2 - U.D.MAHÓN 4.

Aquest capvespre l'equip de regional ha perdut 2 a 4 contra la Unió en la penultima jornada de copa, ha estat un partit en que hem arribat a capgirar el gol inicial de l'equip maonés peró en els darrers minuts la insistencia i major experiencia de jugadors clau de l'equip visitant ens han sorpres amb 3 gols en els darrers 14 minuts per donar la volta de nou en el resultat.
En els primers minuts de partit no ha tardat l'equip maonés en donar el primer avis quant en el minut 5 s'han avançat, com ens suposavem ha estat un rival de molta lluita i presió que ha dificultat la nostra sortida en atac, els jugadors han mostrat ganes de remuntar el partit intentant tallar les contres de l'equip visitant i amb paciencia esperar la nostra opció d'arribar a porteria, en el minut 31 ha arribat el gol després de un gran xut de falta de Willy Perelló, el partit començava de nou amb molt de joc enmig fins el descans.
La segona part es presentava oberta i els primers en anotar hem estat noltros amb un gol que ha fet n'Hilari després de un corner, amb l'avantatge hem pogut esperar mes darrera i cercar una ocasió per sentenciar, els minuts han anat passant amb el partit controlat per part nostra, fins que en el minut 32 la Unió ha fet l'empat, a partir d'aqui ells han anat per amunt i noltros hem acusat el cop i 3 minuts després ho han aprofitat per marcar el 2 a 3, hem intentat reaccionar peró ells ben posicionats no ens han donat opció i encara en una contra han fet el quart gol definitiu.
La setmana que ve jugarém el darrer partit en el camp de l'Alaior, en que intentarém acabar amb una victoria contra un altre equip filial.