PARTITS FUTBOL BASE CAP DE SETMANA.

JUVENIL B: DESCANSA.

CADET. DIUMENGE A LES 11.30 H.
5ªJORNADA. CCE SANT LLUÍS - CE FERRERIES.
Els cadets jugarán aquesta jornada en el camp del Sant Lluís, un equip que te 3 punts després de 3 partits, será un partit incomode per el nostre equip ja que dins el seu camp es un rival molt lluitador que ja va complicar les coses a l'equip lider.
Els nostres jugadors estan amb ganes de fútbol després de no poder acabar el partit de la darrera jornada per la pluja, en que van fer una gran primera part.

INFANTIL A: DESCANSA.

INFANTIL B: DIUMENGE A LES 9.30 H.
6ªJORNADA. DOSA CF - CE FERRERIES.
Els infantils b que entrena en Canari els hi espera un trascendent partit en el camp del Dosa quart classificat, l'equip de Ciutadella es un dels millors equips del grup, que compta amb jugadors rápids i sempre ens posen les coses molt dificils.
Per els nostres jugadors aquesta será una bona ocasió de jugar contra un rival que també li agrada jugar a fútbol i esperem un partit molt obert en que tots dos cercarem la victoria.

ALEVI F-7 A. DISSABTE A LES 10.00 H.
5ªJORNADA. CE FERRERIES - PENYA CIUTADELLA.
Els alevins de segón any jugarán aqui contra el Penya quart classificat, será un bon rival que ens posará a prova, el nostre equip ve der fer 2 bons partits, contra el Mercadal i la mitja part contra el Dosa, no será fàcil peró els jugadors tenen moltes ganes de fer un bon partit.

ALEVI F-7 B. DISSABTE A LES 11.00 H
5ªJORNADA. AT.VILLACARLOS - FERRERIES ATC.
Els alevins que entrena en Fredo tenen una dificil sortida en el camp del Villacarlos, quart classificat i que quant juga dins el seu camp sempre costa de guanyar, ja que es un equip sempre ben posicionat que lluita cada pilota, será un bon partit entre dos equips que han començat amb bon peu, per part nostre intentarém continuar amb aquest bon començament, en que hem jugat 4 bons partits, i cada vegada els jugadors van a mes.

BENJAMINS F-8 A. DISSABTE A LES 11.30 H.
3ªJORNADA. CCE SANT LLUÍS - CE FERRERIES.
Els benjamins A que entrena en Quel Carreras, jugarán en el camp del lider el Sant Lluís que ha començat guanyant els dos primers partits de manera clara, nosaltres intentarém fer un bon partit i sorprendre fent el bon joc que vam fer en el primer partit, en que ens ha donat moral el partit complert que vam fer.

BENJAMINS F-8 B. DISSABTE A LES 11.30 H.
3ªJORNADA. FERRERIES ATC - CD.MENORCA B.
Aquest dissabte els benjamins b rebrán el Menorca, un equip que l'unic partit que ha jugat el va guanyar 6 a 1, per tant será un bon rival en que tindrém que jugar igual de be que les dues primeres jornades en que l'equip ha fet un gran fútbol sorprenent als rivals de manera clara, els al.lots cercarán poder seguir amb la ratxa.