dissabte, 26 de novembre del 2011

BENJAMINS F-8 A. ALAIOR 4 - FERRE 0.

Partit dificil el que tenia l'equip benjami a Alaior, un equip que ens ha guanyat per 4 a 0, els jugadors ho han intentat i no han aturat de correr en tot el partit, peró hem trobat un rival encertat mentres que a nosaltres no ens han sortit les coses avui, a pesar de tenir el resultat en contra hem cercat el gol fins el darrer minut.
La clau del partit ha estat en els primers 2 quarts, en que ens ha sorprés l'empenta de l'Alaior i els dos gols que ens han marcat en els darrers 5 minuts del segon quart han estat claus per el devenir del partit, hem sortit després del descans amb ganes de marcar algun gol que ens poses dins el partit, peró les que hem disposat no han entrat a vegades per l'encert del porter o per no tenir encert davant la porteria.
No passa res, la setmana que ve ho tornarém a intentar.