diumenge, 13 de novembre del 2011

CADET. SANT LLUÍS 2 - FERRE 3.

Els cadets que entrena en Toni Martinez han conseguit una treballada victoria per 2 a 3 en el camp del Sant Lluís, el nostre equip ha estat superior durant el partit peró davant hem tingut un equip incomode de fer el nostre fútbol mes tecnic, no ha estat fins 9 minuts del final que hem posat el partit a nostre favor.
En el primer temps hem fet un bon fútbol a una actitud intensa que ha fet que marquessim 2 gols i el partit es posas molt be, el primer gol ha arribat en el minut 23 i la fet en David Pons, que en el minut 34 ha marcat el segon gol, han estat minuts de bon joc en que hem dominat clarament, el partit només sa complicat en el segon temps per 2 jugades aillades que han deixat el resultat en 2 a 2 que no feia justicia a com havia anat el partit, peró l'equip no sa descompost i ha tornat insistir i en el minut 62 ha arribat el gol de la victoria que ha fet en Sergi Sansaloni, fins el final del partit hem aguantat be només algun petit ensurt, hem tingut opcions per sentenciar es partit.
Una victoria que ens coloca en una bona posició ja que l'equip esta fent un bon inici de lliga, el dimecres que ve a les 19.00 hores es jugará la segona part del partit que es va suspendre contra el Menorca amb el resultat de 5 a 1.