diumenge, 20 de novembre del 2011

ALEVI F-7 B. FERRE 3 - PENYA CIUTADELLA 5.

Ahir els alevins f-7 van perdre el primer partit per 3 a 5 contra el Penya, va ser un resultat increible ja que a falta de 4 minuts per acabar guanyavem per 3 a 2, peró en els darrers minuts un encertat i afortunat Penya va capgirar el marcador, va ser un cop dur per l'equip ja que en la major part del partit havia jugat be tinguent bones ocasions per sentenciar, algunes d'aquestes van acabar en el poste, peró el fútbol a vegades es aixi de dur i no vam poder puntuar, tot i les ganes i intensitat que hi vam posar.
El partit es va complicar en els primers minuts ja que el Penya en la primera ocasió es va avançar, peró els jugadors van continuar igual tinguent mes la pilota i creant ocasions, el Penya es defensava be i es mostrava con un rival incomode que en una nova contra va fer el segon gol, a pesar del resultat es veia posible capgirar el resultat, ja que estavem jugant be i aixi en el segon quart va venir la reacció amb 2 gols de David Marrades un d'ells de un bon xut de falta, el partit va quedar obert peró amb noltros cercant mes la victoria aixi vam arribar al descans.
En l'inici del segon temps vam conseguir el tercer gol que ens posava davant, va marcar en Josep Allés Naranjo, semblava que el partit es posava be, ja que arribavém amb perill i per poc no vam marcar en 2 bones ocasions, en el darrer quart ben posicionats cercavem la contra per sentenciar el partit, peró a poc del final el Penya amb 2 xuts ajustats de fora de l'area va conseguir remuntar el partit, amb l'equip a dalt per cercar l'empat va venir el definitiu 3 a 5.
A pesar de la derrota els jugadors van tornar a mostrar el bon joc que han fet en aquests 6 primers partits de lliga i si continuam amb aquestes ganes el resultat es veure dins el camp, partits com ahir passen poques vegades.