dimecres, 16 de novembre del 2011

INFANTIL A. RTV.BOSCOS 3 - FERRE 4.

Ahir capvespre els infantils A van jugar el partit que tenien aplaçat de dia 6 de novembre per la pluja, el rival estava en un bon moment de forma ja que fins ahir havia guanyat els 4 partits que havia jugat, i ahir després de fer un gran partit els nostres jugadors van guanyar per un emocionant 3 a 4 a casa del Boscos, la victoria va venir principalment en una gran segon part.
En els primers minuts i va haver respecte per part dels dos equips, ja que tots dos es troben en un bon moment, peró l'equip entrenat per en Flores es va anar imposant a mesura que passaven els minuts, el primer gol no va arribar fins el minut 29 i el va fer en Michael, semblava que podriém anar al descans amb avantatge, peró en 2 minuts van capgirar el resultat.
La segona part es presentava complicada, ja que teniem que remuntar a fora de casa peró en uns esplendits 35 minuts vam donar la volta en el marcador, amb 2 gols de Josep Capó i el darrer de Jesús Pons, encara hi faltaven 12 minuts per acabar i amb el resultat de 2 a 4 semblava que el teniem guanyat peró en el minut 27 de la segona part un jugador ciutadellenc va fer el tercer gol i va donar emoció en el partit, nosaltres vam disposar de bones jugades per sentenciar, ja que a la contra es va crear molt perill.
Bona victoria per el nostre equip que es coloca en posicions capdavanteres.
ENHORABONA A TOTS PER AQUEST BON PARTIT.