diumenge, 27 de novembre del 2011

INFANTIL A. ALAIOR 5 - FERRE 0.

Avui mati els infantils A han perdut per 5 a 0 contra l'Alaior que ha quedat campió de copa, hem tingut que afrontar el partit amb algunes baixes importants, l'equip local ha demostrat ser un bon equip que avui ha estat molt encertat, a pesar d'aquesta derrota no empanya la gran competició de copa que hem fet i no per una derrota hem de perdre els anims, aixó la setmana que ve s'oblida fent un bon partit.
L'equip local ha començat fort desde l'inici, hem aguantat be durant el primer quart d'hora, hem tingut que jugar contra jugadors molt rápids en atac que ens ha costat frenar, en el minut 17 ha arribat el primer gol i aixó ha envalentonat l'equip local peró hem aguantat be el marcador fins el descans deixant ho tot obert per el segon temps.
Tot just començar la segona part no hem tingut temps de reaccionar ja que en el minut 2 després de un corner han fet el 2 a 0, a pesar del cop els jugadors han cercat la porteria contraria per capgirar el resultat, després de un corner hem tingut una de les millors ocasions amb dos xuts que han rebotat en la defensa local, poc després ha arribat el cop definitiu ja que han fet el 3 a 0 de corner de nou, i es que l'equip contrari disposa de jugadors alts per ser d'edat juvenil, a partir d'aqui ens ha costat entrar dins el partit fins el final, i aixó ho ha aprofitat l'Alaior amb confiança per el resultat per marcar 2 gols mes amb rápides contres.
Anims a tot l'equip no passa res per una derrota, Força Ferre!!!