dilluns, 28 de novembre del 2011

TERCERA DIVISIÓ. AT.ISLEÑO 3 - FERRE 0.

Dura derrota avui per l'equip en el camp de l'Isleño per 3 a 0, es tractava de un rival directe que ha trobat un gran encert, l'equip estava controlant be el partit fins els minut 34, peró en 5 minuts fatidics sen's ha escapat el partit, hem pogut disposar de una bona ocasió quant el partit estava obert peró la pilota ha tocat en el poste, a mes just començar la segona part quant l'equip esperava recuperar-se ens han marcat el definitiu 3 a 0 que ja ha estat imposible de remuntar.
Ha estat un partit intens en que els dos equips hem lluitat amb intensitat durant tot el partit, l'equip eivissenc tot i ser debutant compta amb bons jugadors que ja coneixen la categoria, avui ha mostrat ser un equip ben colocat que ha sabut aprofitar be les seves ocasions, mentre que nosaltres una vegada mes quant ens podiem posar dins el partit no hem tingut la sort de cara.
A pesar del resultat advers els jugadors han seguit insistint fins el final per poder marcar algun gol que pugui ser decisiu per un posible goal-average.
La setmana que ve ens espera a casa un importantissim partit ja que rebrém el Platges de Calvià, un rival de la nostra lliga en que no podrém fallar.