diumenge, 20 de novembre del 2011

BENJAMINS F-8 A. FERRE 2 - SPORTING MAHONÉS 4.

Avui mati els benjamins han perdut en un partit molt disputat contra l'Sporting per 2 a 4, tot i la derrota hem jugat amb moltes ganes i lluita, el rival no ha pogut relaxar-se en cap moment.
El partit ha començat be, ja que en els primers minuts hem controlat el partit disposant d'alguna ocasió i jugades ben trenades, en David Cardona ens ha avançat en el marcador en el minut 11, peró davant hem tingut un bon rival que ens ha dificultat el nostre joc i en el minut 19 han coseguit empatar, aquest gol els hi ha donat moral i poc després han coseguit el segon gol, noltros hem continuat presionant el rival per empatar, peró en una altra jugada ens han marcat el tercer gol tot i el resultat advers els jugadors han seguit insistint sempre amb confiança de poder igualar el partit i aixi en David Cardona ha posat emoció marcant el 2 a 3, a partir d'aqui el partit ha quedat obert en que hem anat a per l'empat arriscant mes ja que hem avançat lineas, i aixó ho ha aprofitat l'equip maonés per marcar el definitiu 2 a 4, ha estat un partit en que en tot moment li hem jugat de cara i si seguim aixi els resultats vindrán.