dissabte, 26 de novembre del 2011

BENJAMINS F-8 B. FERRE ATC 3 - ALAIOR AT 1.

Els benjamins b han conseguit una nova victoria avui per 3 a 1 contra l'Alaior, no ha estat fácil ja que l'equip contrari ha fet un bon partit en defensa i ha presionat be el nostre joc de control, ha estat a partir del descans quant hem pogut desnivellar el partit.
Desde l'inici hem dominat el partit creant alguna bona arribada, l'equip alaiorenc estava ben posicionat i ens ha costat poder superar la defensa, en el minut 18 en Pere Pons ha conseguit el primer gol, ens ha servit per poder jugar amb mes calma, en defensa no hem passat per massa perill, peró en una de les poque arribades rivals just abans del descans ens han empatat.
Els jugadors han sortit convençuts després del descans i poc després hem conseguit el segón gol que ha fet en Vicente Cedrés, aquesta vegada hem controlat be en defensa i no ens hem deixat sorprendre, l'equip visitant ha obert lineas i hem pogut sentenciar amb un altra gol de Vicente Cedrés, en els darrers minuts hem jugat molt be i hem creat bones ocasions de gol.
Amb aquesta victoria després de fer un altra bon partit i un gran treball de tots els jugadors ens colocam en posicions de davant.
Molt be al.lots seguiu aixi, jugant amb aquestes ganes cada setmana.