diumenge, 20 de novembre del 2011

CADET. FERRE 3 - PENYA ORIENT 1.

Els cadets avui han tornat a guanyar després de fer un bon partit per 3 a 1 a un bon rival com l'Orient, la victoria ha arribat després de fer una gran primera part.
Els al.lots que entrena en Toni Martinez han sortit molt concentrats en el partit d'avui conscients que davant tenien un rival perillós, peró amb gran intensitat i joc rápid hem desfet la defensa ciutadellenca amb 3 gols, el primer ha arribat en el minut 11 i la marcat en Miquel Febrer, encara en aquest primer quart d'hora haguessim pogut marcar un altra gol peró hem fallat un penal, no ha passat res ja que l'equip ha seguit jugant be i en el minut 25 en Joan Vidal ha fet el segon gol, fins el final del partit el joc ha estat controlat totalment per els nostres jugadors que han sentenciat amb un gol de Sergi Sansaloni en el minut 36, aquest marcador ha deixat el partit mes comode per la segona part.
En els segons 40 minuts l'equip ha sortit a controlar mes el joc ja que disposavem de una bona aventatge i aixó ho ha aprofitat l'Orient per arribar un poc mes a porteria, en el minut 10 ens han marcat el 3 a 1 que ha servit perque no baixassim els braços en el segon temps, hem disposat d'alguna bona contra per sentenciar.
Una altra bon partit que ens permet seguir a la part alta, de un equip que cada setmana va mostrant una bona progressió.