diumenge, 20 de novembre del 2011

INFANTIL A. FERRE 5 - MENORCA 3.

Els infantils de segon any que entrena en Flores van guanyar per 5 a 3 en el Menorca, un partit que no va ser fácil ja que vam tenir que remuntar un 0 a 2.
El partit es presentava com a dificultos per el joc incomode del Menorca, peró vam sortir decidits a cercar la porteria contraria, en l'inici vam dur el control del partit, peró el Menorca en el minut 9 en la primera arribada es va avançar, els jugadors van intentar reaccionar i ens va costar en els següents minuts trenar jugades cosa que van aprofitar en una nova arribada per marcar el 0 a 2 en el minut 23, peró l'equip no es va descompondre i va reaccionar molt be abans del descans, primer amb un gol de Josep Capó que ens va posar dins el partit i va envalentonar els jugadors que van tancar l'equip maonés dins el seu camp, un minut abans del descans va venir l'empat que va ser providencial per el devenir en la segona part, va marcar en David Janer.
Es va sortir amb moltes ganes a la segona part, en que vam dominar clarament i es va capgirar el resultat, en David Janer en el minut 12 ens va posar en avantatge, a partir d'aqui vam jugar mes comodes ja que el rival es va obrir mes i ho vam aprofitar per sentenciar en jugades rápides que va finalitzar en Toni Pons en el minut 23 i cinc minuts després per deixar el resultat en 5 a 2, a partir d'aqui va ser tranquil fins el final, el Menorca va maquillar el resultat amb un altra gol.
Aquesta victoria ens coloca en les primeres posicions i grans opcions de conseguir la primera posició, si seguim treballant aixi amb aquestes ganes i serietat en els 2 partits que hi falten.