diumenge, 20 de novembre del 2011

REGIONAL. SANT LLUÍS 3 - FERRE 1.

Ahir capvespre en el camp del Sant Lluís ens vam enfrontar contra el coer en un partit en que els dos volien guanyar per no quedar en la darrera posició, al final resultat de 3 a 1 en un partit que va ser molt disputat amb molt de joc en el migcamp.
La primera part va ser sense gols i poques ocasions de gol, el nostre equip va estar correcte en defensa i intentant sortir amb perill les ocasions les van desbaratar els porters.
En l'inici del segon temps el Sant Lluís es va avançar amb un gol del nostre ex jugador i ferrerienc Marc Pons "Viroll", aquest gol va obrir mes el partit i hi va haver ocasions per la nostra part per empatar i l'equip local per sentenciar, novament en Marc va marcar el 2 a 0 en el minut 16 que el deixava molt dificil per noltros, l'equip va seguir lluitant per entrar dins el partit peró ens van marcar el tercer gol que era definitiu, en Cote va poder marcar en el darrer minut de penal.
Ara hi quedaran 2 partit per acabar la copa en que intentarém seguir progressant.