diumenge, 27 de novembre del 2011

INFANTIL B. FERRE 6 - ALAIOR AT 0.

Els infantils b van continuar amb el seu joc brillant contra l'Alaior, l'equip que entrena en Canari va guanyar per 6 a 0 després de fer un partit molt complert tot l'equip amb bons gols i demostrant una gran regularitat en aquest torneig de copa.
Desde el principi vam dominar el partit contra un rival que esperava tancat en defensa per soprendre a la contra no va tardar molt en arribar el primer gol en el minut 10 després de convertir en Sergi Bosch un penal, a partir d'aqui va ser mes fácil amb el marcador a favor i els jugadors van anar creant perill amb bones jugades colectives, en el minut 15 va arribar el 2 a 0 un gran gol que va fer n'Isaac Alcaide, en els millors minuts de joc van arribar 2 gols mes abans del descans en Sergi Bosch en el minut 20 va fer el tercer i a la mitja hora n'Isaac Alcaide va fer un altra gran gol que posava el marcador en 4 a 0.
Durant el segon temps els jugadors van jugar amb les mateixes ganes i fent disfrutar el public que va assistir en el camp, amb tocs de qualitat, mostrant serietat i una gran actitud, en David Florit va fer el 5 a 0 que no va ser el darrer ja que en Tonio Cantero a pocs minuts del final va fer el definitiu 6 a 0, que va ser el resum de com va anar el partit, ara només queda 1 jornada per acabar la copa i ocupám una meritoria 2 posició, els jugadors intentarán acabar de la millor manera a fora casa, per anar agafant forces per la lliga, molt be tota la plantilla.