dimecres, 2 de novembre del 2011

PARTITS FÚTBOL BASE CAP DE SETMANA.

JUVENIL B. DISSABTE A LES 16.30 H.
8ªJORNADA. CE FERRERIES - UD.MAHÓN.
Els juvenils b jugarán contra l'Unió coer del nostre grup amb 2 punts, precisament la Unió va ser l'equip que vam guanyar per 1 a 3 a la primera volta, per aixó esperém un partit obert amb dos equips igualats que cercaran la victoria ja que no es juguén res, l'equip maonés es un equip amb majoria de jugadors de primer any.

CADET. DIUMENGE A LES 9.45 H.
4ªJORNADA. CE FERRERIES - MENORCA AT.
Els cadets jugarán contra el Menorca després de descansa en la darrera jornada, l'equip maonés es un bon equip amb jugadors de qualitat i sempre complicat de jugar, será un bon partit entre dos equips que els hi agrada jugar a fútbol, els nostres jugadors están amb ganes després del bon partit que van fer en el camp del Dosa.

INFANTIL A. DIUMENGE A LES 9.30 H.
5ªJORNADA. RTV.BOSCOS - CE FERRERIES.
Els infantils A que tant bon començament de copa estan fent jugarán en el camp del Boscos per intentar continuar a dalt i amb opcions de quedar amb els primers, davant tindrém un dels millors equips que ha guanyat els 3 partits que ha jugat de manera clara amb 11 gols a favor i 1 en contra, tindrém que aprofitar les opcions que tinguém i vigilar los en defensa.

INFANTIL B. DISSABTE A LES 11.00 H.
5ªJORNADA. CE FERRERIES - PENYA ORIENT.
El rival d'aquesta setmana dels infantils b que entrena en Canari es el Penya Orient 7é classificat amb 3 punts, tot i no haver començat be no será un rival fácil i haurém de fer el nostre joc de donar ho tot i joc ofensiu, els nostres jugadors estan amb ganes de continuar amb aquesta linea de bons resultats.

ALEVI F-7 A. DIUMENGE A LES 10.30 H.
4ªJORNADA. CE FERRERIES - DOSA.
Els alevins A jugarán contra el Dosa un rival que esta amb la mateixa situació que noltros amb 3 punts, en principi ha de ser un partit obert entre dos equips igualats, el punt mes debil del Dosa es la defensa, per lo que haurém d'aprofitar les ocasions que es presentin.

ALEVI F-7 B. DISSABTE A LES 9.30 H.
4ªJORNADA. UD.SEISLAN - FERRERIES ATC.
Els alevins b que entrena en Fredo tenen una dificil sortida en el camp del Seislan segón classificat amb els mateixos punts que noltros, l'equip maonés es un dels millors equips de la categoria i será una bona prova per el nostre equip que ha començat de manera brillant la lliga, els jugadors estan amb ganes de jugar aquest partit i farán el posible per fer un bon partit i conseguir un bon resultat.

BENJAMINS F-8 A. DISSABTE A LES 11.00 H.
2ªJORNADA. CE FERRERIES - PENYA CIUTADELLA.
Aquest dissabte debutén els benjamins A que entrena en Quel Carreras, el rival en aquest primer partit será el Penya Ciutadella que va començar guanyant per 2 a 0 en el primer partit, per lo que es un equip que juga ben organitzat i será un bon rival en aquest primer partit en que els nostres jugadors tenen molta ilusió per aquest debut i intentarán fer el posible per donar una bona imatge i anar aprenent.

BENJAMINS F-8 B. DISSABTE A LES 10.00 H.
2ªJORNADA. MENORCA AT - FERRERIES ATC.
Els benjamins b que entrena en Lito jugarán en el camp del Menorca, un rival complicat dins el seu camp que sempre mostra molta lluita i en el primer partit va empatar en el camp del Penya Ciutadella, després del gran debut aquest partit ja será mes complicat peró els jugadors tenen ganes de continuar amb el bon joc del primer partit.