diumenge, 6 de novembre del 2011

JUVENIL LLIGA NACIONAL. FERRE 0 - JUV.SALLISTA 1.

Avui migdia en un camp impracticable hem perdut per 0 a 1 contra el Sallista de Inca en un partit que de nou en moments puntuals no hem estat afortunats, ja que en el primer temps amb 0 a 1 hem tingut un penal a favor i en els darrers minuts abans del descans el porter mallorqui ha fet una gran aturada en un xut de n'Angel Rios.
L'equip avui tot i el bon nivell del rival ha donat la cara en tot moment i ha mostrat una gran lluita i compromis, lluitant cada una de les pilotes, peró just en el primer quart d'hora ens han marcat el gol que seria el definitiu, a partir d'aqui els jugadors han intentat reaccionar fent una gran presió a la sortida del joc mallorqui, fins el descans hem tingut bones ocasions peró avui davant hem tingut un bon porter que ho ha aturat tot.
Amb el camp molt pesat, ja que en moltes zones estava totalment embassat ho hem intentat fins el final del partit, el rival ens esperava ben posicionat darrera, hem tingut una molt bona ocasió en una pilota que sa passetjat dins l'area que nomes era tocar la, en els darrers minuts hem intentat sorprendre amb pilotes llargues per agafar l'esquena del rival, peró ha estat dificil ja que era un equip amb molta envergadura.
Tot i la derrota l'equip ha fet un gran esforç i la setmana que ve jugant aixi tindrém opcions de puntuar en el derbi a casa del Dosa.