dissabte, 26 de novembre del 2011

ALEVI F-7 A. FERRE 3 - AT.VILLACARLOS 9.

En un partit extrany els alevins A han perdut per 3 a 9 contra el Villacarlos una derrota massa abultat per com ha anat el partit i es que en el segon quart el resultat era de 2 a 2, peró en 10 minuts ens han sentenciat el partit 2 jugadors de gran qualitat del Villacarlos.
Desde el principi hem vist que davant teniem un bon equip que ha jugat a un bon nivell, els dos equips han sortit amb intensitat esperant el seu moment, hem intentat sortir amb la mateixa solidesa dels darrers partits, amb la confiança que aixó ens ha donat peró l'equip des Castell sa mostrat letal en atac jugant amb rápidesa i bon nivell tecnic, ha conseguit adelantar-se amb 1 gol en el minut 14 que els hi ha donat continuitat i en el minut 22 han fet el 0 a 2, peró l'equip ha reaccionat be i abans del descans hem aconseguit empatar amb 2 bones jugades que han acabat en Joan Piris i Jordi Moll que deixaven el partit obert, peró just abans d'acabar hem rebut 2 gols en els darrers minuts que han estat decisius per el desenllaç del partit.
Hem intentat sortir amb ganes en el començament de tercer quart, peró el Villacarlos que estava enrratxat ha fet 2 contres ràpides que han deixat el partit en 2 a 6 un cop dur ja que fins els descans hem estat jugant cara a cara, els jugadors han seguit lluitant per retallar distancies i en David Febrer ha conseguit el 3 gol, ja en el darrer quart ens han anotat 2 gols mes que han deixat el resultat en 3 a 9.
No passa res ja que si seguim jugant com ho veniem fent els bons resultats tornarán.