diumenge, 20 de novembre del 2011

JUVENIL LLIGA NACIONAL. FERRE 0 - SANT JORDI 3.

Ahir capvespre l'equip de lliga nacional tenia un altra dur rival el Sant Jordi d'Eivissa un equip classificat a la part mitja alta que va saber aprofitar molt be les seves ocasions, el resutat final 0 a 3 peró va ser massa abultat per com va anar el partit, i es que tot es gira en contra del nostre equip que ja en el minut 2 va veure com l'equip visitant es va avançar per lo que va ser una llosa per la resta de partit, a pesar d'aixó vam tenir bones ocasions per marcar un penal que vam fallar, una pilota en el pal i dues bones ocasions de Fabri i Dani Perez davant el porter.
El Sant Jordi amb la tranquilitat que dona l'estar ben classificat i el marcador en contra va saber resoldre en les seves ocasions, el segon gol va ser en el minut 16, a partir d'aqui es va entrar en una fase en que els jugadors ho van donar tot fent un gran esforç per reduir distancies peró no vam poder anotar cap de les nostres ocasions.
En el segon temps ho van seguir insistint posant hi moltes ganes i fent un gran desgast presionant molt be l'equip eivissenc, a prop vam estar de marcar peró de nou en el minut 30 en una contra van marcar el definitiu 0 a 3, el marcador ja no es va moure fins el final tot i que els jugadors no van baixar els braços fins el final.