dissabte, 5 de novembre del 2011

BENJAMINS B. MENORCA AT 0 - FERRE AT 5.

Els benjamins b han confirmat avui el gran començament que van fer la setmana passada, guanyant de manera clara i brillant en el camp del Menorca per 0 a 5, ha estat un partit en que els nostres jugadors hi han posat moltes ganes desde l'inici i han controlat es partit fins el final.
En el primer quart ja ha arribat el primer gol que ha fet en Pere Pons, el Menorca no s'ha rendit encara hi ha intentat posar nos en dificultats fins que ha arribat el segon gol que ja ha estat definitiu per agafar tranquilitat i l'equip maonés baixar els braços, el 0 a 2 la fet en Josep Truyol.
A partir del tercer quart amb el marcador a favor ha estat mes fácil i han arribat tres gols mes a mes d'altres ocasions, el 0 a 3 la marcat en Francesc de Borja Pons, i han ampliat el marcador en Vicente Cedrés i el cinqué gol en Guillem Marqués.
Molt be a tot l'equip per aquest altra bon partit, continuau aixi amb aquestes ganes.