diumenge, 20 de novembre del 2011

JUVENIL B. PENYA CIUTADELLA 4 - FERRE 1.

Els juvenils b van perdre ahir per 4 a 1 en el camp del Penya, va ser un partit en que teniem varies baixes i es va fer molt llarg fins el final, a pesar d'aixó durant gran part de la primera meitat l'equip va estar molt correcte i només es va escapar amb gols abans del descans.
El Penya va dur mes el domini del joc mentre que nosaltres estavém ben situats en defensa, esperant per aprofitar alguna contra, en el minut 29 va arribar el gol que ens posava en avantatge i el va fer en Carlos Febrer, a partir d'aqui vam intentar aguantar fins el descans, i trobar alguna ocasió per sentenciar, peró en els minuts 35 i 40 el Penya va remuntar i es va arribar al descans amb 2 a 1.
El partit estava obert per la segona part, peró sense temps per reaccionar en el minut 2 el Penya marcava el tercer gol que va ser un cop dur per l'equip que ja va tenir que jugar a remolc amb un equip contrari envalentonat que es va tancar be, l'equip va fer un gran esforç per reduir distancies peró no va ser posible, en el darrer minut ens van marcar el definitiu 4 a 1, va ser un resultat massa dur per com havia lluitat l'equip.
Ara ja hem acabat la copa i d'aqui 2 setmanes començara la lliga en que intentarém fer ho de la millor manera posible.