dissabte, 12 de novembre del 2011

ALEVI F-7 A. FERRE 3 - PENYA CIUTADELLA 3.

Avui mati els alevins A han empatat 3 a 3 contra el Penya Ciutadella en un partit que el fútbol no ha estat just per els nostres jugadors, ja que després de fer un gran partit i tenir ocasions per sentenciar en el darrer minut el Penya ha empatat, peró hem de destacar la progressió de l'equip que entrena Bep Pons que cada vegada va jugant millor i agafant mes confiança i amb aquest ja son 3 bon partits els que duim.
El partit ha començat obert amb dos equips que cercaven el fútbol d'atac peró nosaltres hem creat mes perill per avançar-nos, hem fet bones jugades en equip que per poc no han estat gol, peró el primer que ha marcat ha estat el Penya, l'quip no sa descompost i ha continuat creant perill i hem trobat la recompensa amb un gol de Jordi Moll, aquest gol ens ha donat un poc de tranquilitat fins que poc després l'equip ciutadellenc ha marcat el segon gol.
A partir d'aqui l'equip ha passat ha dominar clarament i hem donat la volta en el resultat amb 2 gols de David Febrer que deixaven el marcador en 3 a 2 que feia justicia a la major insistencia nostra, hem tingut alguna contra mes per sentenciar, peró el fútbol a vegades es injust i en el minut 59 el Penya ha fet l'empat a 3 gols.
Els jugadors han de treure de positiu que estan jugant be i els resultats jugant aixi acompanyaran.