dissabte, 19 de novembre del 2011

BENJAMINS F-8 B. ALAIOR B 0 - FERRE ATC 9.

Els benjamins B van conseguir una espectacular victoria ahir en el camp de l'Alaior per 0 a 9, va ser un partit en que desde el primer moment vam dominar amb un bon joc, en que els jugadors van insistir amb ganes fins el final.
Les primeres ocasions van arribar en els primers minuts i quant en Vicente Cedrés va fer el primer en el minut 13 van anar caient mes fins el descans, en Rubén Alcaide va marcar 3 gols quasi seguits que ja deixaven el marcador amb un clar 0 a 4, lo que va fer que el rival baixes els braços i noltros seguir creant perill.
En Toni Gomila va fer el cinqué gol, poc després en Josep Truyol va marcar el sisé, i encara hi va haver temps en el darrer quart per marcar 3 gols mes, en Marcos Marín, Josep Truyol i el darrer de Luis Camilo Queiroz, un altra molt bon partit de tots els jugadors que han començat molt be la competició.