diumenge, 20 de novembre del 2011

ALEVI F-7 A . DOSA 4 - FERRE 4.

Els alevins A que entrena en Bep Pons van treure ahir un bon empat contra el Boscos per 4 a 4, va ser un partit molt vistós i entretingut en que es van poder veure molts i bons gols.
L'equip va continuar mostrant la progressió de les darreres setmanes i aquest bon treball es veu dins el camp en que els jugadors, mostren claredat d'idees, tenen mes confiança i disfruten dins el camp.
El partit desde el començament es va veure seria d'anada i tornada en que qualsevol equips es podia avançar, vam ser noltros en el minut 9 quant en David Febrer feia el 0 a 1, pocs minuts després el Dosa empatava i novament partit obert amb ocasions per cada banda i bones jugades, en David Febrer conseguia el segon gol, a partir d'aqui van venir els millors minuts i abans del descans en Jordi Moll marcava el tercer gol.
En l'inici del segon temps el Dosa va sortir a per totes i va marcar 2 gols em pocs minuts que deixaven el partit igualat, peró l'equip no es va fer enrera i en David Febrer marcava el quart gol, a partir d'aqui vam posicionar-nos per poder aturar el joc d'atac ciutadellenc i sentenciar a la contra, peró el Dosa va conseguir el definitiu 4 a 4.
Un bon resultat i un bon partit del nostre equip fent un joc vistós.