dilluns, 30 d’abril del 2012

CONVOCATORIA SELECCIONS DIA 1 DE MAIG.

Aquest dimarts dia 1 aprofitant que es dia festiu s'ha fet una nova convocatoria de seleccions de Menorca en categoria inferior, del nostre club hi anirás representants en cada una de les tres categories, cadet, infantil i alevi. La selecció cadet esta citada a les 10 hores en el camp de Bintaufa a Maó, es fara un entrenament i després a les 11 hores es fará un partit amistós contra l'Sporting Mahonés juvenil. Del nostre club hi ha citats 3 jugadors: Angel Allés, Alejandro Pozo i Joan Vidal. La selecció infantil ha quedat citada en el camp de Los Pinos a Alaior a les 10 hores, per fer un entrenament i seguidament a les 11 hores fer un partit amistós contra l'equip infantil de l'Alaior de segón any. Del nostre club hi ha citats 4 jugadors: David Florit, Francesc Bosch, Jesus Martí i Pau Benejam. La selecció alevi es trobará a les 9 del mati en el camp de Los Pinos a Alaior per fer un entrenament i després fer un partit amistós a partir de les 10 hores contra l'Alevi A de l'Alaior. Del nostre club hi ha citats 3 jugadors: Lluís Llopis i Josep Allés Pons Molta sort a tots i que disfrutin d'aquesta experiencia.

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

CLASSIFICACIONS: TERCERA DIVISIÓ. LLIGA CLASSIFICACIÓ: Classificacio: 19é. PJ: 35. PG: 5. PE: 8. PP: 22. GF: 25. GC: 80. AV:-55. PUNTS: 23. Golejadors: 9 Gols: Kaké. 3 Gols: Joshua. 2 Gols: Guel Bosch. 1 Gol: Txiqui, Angel Pulido, Lluís Lopez, Toni Pons, Raúl, Ivan Contreras, Omar, Tomeu Mir, David Seguí i Caballo. JUVENIL LLIGA NACIONAL. Classificació: 18é. PJ: 30. PG: 0. PE: 2. PP: 28. GF: 24. GC: 106. AV:-82. PUNTS: 2. Golejadors: 5 Gols: Dani Perez. 4 Gols: Alex Bruño i Raul Orfila. 3 Gols: Angel Rios. 2 Gols: Fabri i Carlos Febrer. 1 Gol: Khalid, Sergi Pelaez, Miquel Troyano i Martí Coll. REGIONAL PREFERENT. LLIGA: Classificació: 8é. PJ: 16. PG: 1. PE: 3. PP: 12. GF: 16. GC: 43. AV:-27. PUNTS: 6. Golejadors: 5 Gols: Willy Pascual i Cote. 4 Gols: Angel Allés. 2 Gols: Joan Barber "Sanpa" i Juanjo Lopez. 1 Gol: Tomeu Allés, Caballo, Hilari, Nacho Seguí, David Perez,Txiqui i Carlos Febrer. JUVENIL B. LLIGA. Classificació: 10é. PJ: 18. PG: 1. PE: 0. PP: 17. GF: 15. GC: 94. AV:-79. PUNTS: 3. CADET. COPA. Classificació: 1er. PJ: 3. PG: 2. PP: 1. PP: 0. GF: 6. GC: 1. AV:+5. PUNTS: 7. INFANTIL A. LLIGA 98: Classificació: 5é. PJ: 15. PG: 5. PE: 1. PP: 9. GF: 41. GC: 43. AV: -2. PUNTS: 16. INFANTIL B. LLIGA 99: Classificació: 2ón. PJ: 16. PG: 12. PE: 3. PP: 1. GF: 79. GC: 6. AV: +73. PUNTS: 39. ALEVI F-7 A. COPA. Classificació: 5é. PJ: 3. PG: 1. PE: 0. PP: 2. GF: 9. GC: 11. AV: -2. PUNTS: 15. ALEVI F-7 B. LLIGA. Classificació: 3er. PJ: 3. PG: 2. PE: 0. PP: 1. GF: 10. GC: 7. AV: +3. PUNTS: 18. BENJAMINS F-8 A. LLIGA. Classificació: 2ón. PJ: 9. PG: 5. PE: 4. PP: 0. GF: 49. GC: 17. AV: +32. PUNTS: 55. BENJAMINS F-8 B. LLIGA Classificació: 8é. PJ: 11. PG: 0. PE: 3. PP: 8. GF: 22. GC: 46. AV: -24. PUNTS: 47.

diumenge, 29 d’abril del 2012

TERCERA DIVISIÓ. FERRE 2 - AT ISLEÑO 2.

Ahir mati l'equip de tercera va empatar a 2 gols contra l'Isleño una vegada mes l'equip en un esforç encomiable va ser capaç de remuntar 2 gols que van fer justicia al partit que vam fer, es va confirmar el descens matematic peró l'actitud de tot l'equip va ser formidable demostrant que fins el darrer minut lluitarán per conseguir alguna victoria mes. El partit va començar de manera trepidant jugant a un bon ritme els dos equips, l'equip eivissenc es va mostrar encertat en la primera ocasió de que va disposar en el minut 9, vam començar amb un contratemps peró l'equip es va reposar i va seguir lluitant cada pilota, en defensa vam estar correctes en aquest primer temps ja que a part del gol només ens van crear una altra ocasió de gol, en atac va costar superar la poblada defensa contraria, peró en els darrers 20 minuts hi va haver 3 arribades dins l'area eivissenca, la primera d'elles den Txiqui, es va arribar al descans amb el 0 a 1, per el segon temps hi quedava la nostra reacció. L'equip va sortir de nou amb molta intensitat del descans, just començar es va crear una gran ocasió de gol que no va entrar per poc i de l'empat es va passar al 0 a 2, en convertit l'Isleño un gol de corner directe, va ser un cop dur de nou peró la reacció va ser molt bona i vam començar a combinar i arribar amb perill a la porteria contraria, el gol estava a punt d'arribar ja que el desgast tenia que tenir una recompensa, va ser en el minut 28 quant el reaparegut Omar va finalitzar una jugada, el partit estava obert i ho vam aprofitar 2 minuts després, ja que en Tomeu Mir va conseguir fer l'empat. El partit va estar molt obert fins el final, primer nosaltres vam tenir el tercer amb un xut d'Omar que per poc no entra i l'Isleño amb una falta que va rebotar en el poste, al final bon empat del nostre equip amb un gran esforç. El proxim dimarts dia 1 hi ha una nova jornada de lliga anirém a jugar en el camp del Platges de Calviá amb la intenció de donar ho tot i poder treure algun punt, tot i tenir bastantes baixes per aquest partit.

LLIGA NACIONAL JUVENIL. FERRE 1 - ESPANYA LLUCMAJOR 4.

L'equip juvenil nacional no ha pogut contra l'Espanya de Llucmajor que ens ha guanyat per 1 a 4, l'equip mallorquí que es juga l'opcio de pujar a divisió d'honor ha estat contundent en atac, durant la primera part hem plantat cara, tinguent 2 bones ocasions fins i tot per haver donat mes emoció, al final en el segon temps han imposat la seva qualitat i experiencia per conseguir un resultat massa dur per com ha treballat l'equip, en Sergi Pelaez de penal a falta de 10 minuts ha posat 1 a 3 en el marcador, hem lluitat amb tota la intenció per fer el segon gol peró en una contra a falta de 3 minuts han fet el definitiu quart gol. Durant el primer temps hem pogut competir contra l'equip rival amb un gran desgast de tot l'equip, principalment la zona mitja per tallar el seu ràpid joc a la contra, hem pogut combinar be amb un parell d'ocasions per haver nos avançat, en defensa hem estat correctes sense donar opcions, una vegada mes en la primera ocasió clara no han perdonat, tot i el gol l'equip ha lluitat per igualar abans del descans. Després del descans hem continuat apretant, peró el desgast ens ha començat a passar factura i mes quant en el minut 10 han marcat el segon gol, l'Espanya ha pogut controlar millor peró hem disposat de 2 bones arribades per haver pogut marcar i de nou en una contra han marcat el tercer gol, poc després en Pelaez ha fet el nostre gol que ha animat l'equip peró a poc del final han marcat de nou. La setmana que ve jugarém en el camp del Son Cladera.

REGIONAL PREFERENT. FERRE 3 - CD MIGJORN 1.

Ahir capvespre l'equip de regional entrenat per Santi Medina va conseguir la primera victoria de la lliga, amb un bon partit es va vencer 3 a 1 contra el Migjorn, va ser un partit molt complert de tot l'equip complementat amb 4 juvenils que van jugar a un gran nivell com la resta, el rival venia com a quart classificat i caracteritzar per ser un equip sempre combatiu que mescla juventut amb experiencia. Els jugadors que entrena en Santi Medina van sortir decidits a per el partit, mostrant ordre com a bloc i presionant la zona mitja, no van tardar en arribar les primeres ocasions, l'equip intentava combinar trenant alguna bona jugada, en el minut 15 va arribar el primer gol nostre que va marcar en Coté, abans ja haviem tingut una bona ocasió, el gol va animar l'equip que va controlar el partit fins el descans, el Migjorn també va donar algun avis. A partir del segon temps el partit es va obrir mes, ja que ells van sortir per l'empat i nosaltres cercant ampliar el marge, n'Angel Allés amb una bona internada va conseguir el 2 a 0, nosaltres vam jugar amb 10 jugadors els darrers 20 minuts, i aixó va obligar en Joan Troyano a fer una doble gran intervenció amb xuts de Llonga, no van ser les uniques, peró l'equip no es va descompondre i en Caballo va fer el tercer gol en una bona jugada per la banda de Coté va centrar dins l'area. Amb el partit resolt, els dos equips van seguir lluitant fins el final nosaltres amb la confiança del resultat i el Migjorn per reduir distancies, a falta de 2 minuts van marcar el definitiu 3 a 1. Bona victoria de tot l'equip que esta mostrant una bona imatge en la lliga regional, en que hem empatat 3 partits i donat la cara en tots els altres, dissabte que ve partit en el camp del Sami que valdria per sortir de la darrera posició.

INFANTIL A. FERRE 0 - RTV BOSCOS 3.

Ahir mati l'equip infantil A va perdre 0 a 3 contra el Boscos, l'equip ciutadellenc ens va sorprendre en el primer temps mostrant ser un equip amb envergadura i presionant de valent en tot moment, va ser un dur rival, l'equip va lluitar en tot moment per poder marcar algun gol per entrar dins el partit, peró ens vam trobar un equip solid que va ser molt dificil de superar, a mes de mostrar-se encertat davant porteria. El Boscos va venir com a tercer classificat i va demostrar la seva condicio, el nostre equip després del descans va sortir amb moltes ganes presionant amunt peró va ser complicat de superar, ho vam intentar fins el final sense poder aprofitar cap de les nostres ocasions. La setmana que ve l'equip descansa i nomes ens quedara un partit per acabar la temporada, ho farém amb tota la ilusió per acabar de la millor manera.

CADET. FERRE 4 - SANT LLUÍS 1.

L'equip cadet entrenat per Toni Martinez ha conseguit una nova victoria avui mati contra el Sant Lluís per 4 a 1, el rival tot i tenir poques opcions no ha posat les coses fàcils i ha estat un equip incomode, sobretot en el primer quart del segon temps. La primera part en canvi ha estat de clar domini dels nostres jugadors que han controlat en tot moment i creant joc, hem estat encertats en tasques defensives ja que no hem concedit ocasions a l'equip visitant, en canvi a part dels 2 gols nostres hem disposat d'altres 3 bones arribades per haver sentenciat el partit. Ha sortit concentrat l'equip desde l'inici conscients que no ens ho posarien fácil hem tingut que lluitar per tenir el ritme de partit, el primer gol ha arribat en el minut 9 quant un defensa del Sant Lluís s'ha marcat un gol en propia porta, el gol ha facilitat el nostre joc i poc després en Sergi Mercadal ha conseguit el segon gol que ens posava en clar avantatge, fins el final del primer temps bon domini del nostre equip que ha pogut marcar mes gols contra un equip que sa vist superat en tot moment, mostrant solidesa els nostres jugadors. A partir del descans quant sembla l'equip visitant estava ferit ens han sorpres sortint a presionar amunt i ens han dificultat el nostre joc i arribant a la nostra area tot i no disposar de moltes ocasions han conseguit posar emoció en el minut 2 de la represa lo que ha envalentonat el Sant Lluís que ha intentat anar per l'empat, ens ha costat tornar nos a posar dins el partit, peró quant ho hem fet s'ha pogut sentenciar el partit primer amb un gol de Sergi Melià en el minut 30 i amb el partit mes placid n'Albert Guasch ha fet el definitiu 4 a 1. Una victoria que ens deixa en la primera posició juntament amb el favorit Sporting Mahonés, dissabte que ve partit transcendent per anar a la final contra l'Sporting, l'equip intentará amb totes les ganes poder donar una alegria. ENHORABONA A TOTA LA PLANTILLA.

JUVENIL B. FERRE 4 - CE MERCADAL 3.

En el darrer partit de lliga l'equip juvenil b va conseguir la primera victoria en un partit vibrant amb bastants gols contra el Mercadal i d'aquesta manera el jove equip es despedeix amb una merescuda victoria, de tot l'equip per el compromis mostrat fins el final de la competició. El partit durant el primer temps va estar igualat, amb nosaltres donant la cara en tot moment i fent un gran desgast per contrarrestar la experiencia i envergadura de l'equip contrari, amb ganes i alguna bona jugada vam poder apretar la porteria visitant, en el quart d'hora el Mercadal es va avançar peró l'equip no va perdre la cara i va lluitar per cercar l'empat que va arribar en el minut 32 amb un gol de Lluís Marqués, el gol va animar l'equip que es va veure amb coratge d'anar a per el partit, en el minut 35 el Mercadal es va quedar amb 10 jugadors i ho vam poder aprofitar perque en el minut 43 en Miquel Febrer va fer el 2 a 1 amb un bon xut. El resultat va donar confiança per afrontar el segon temps, primer ens van anular un gol amb un bon xut que havia fet en David Allés, peró es va seguir insistint fins que en Toni Coll en el minut 11 posés el 3 a 1 després de una bona jugada, semblava teniem el partit controlat peró l'equip visitant no es va rendir i van aprofitar la qualitat del seu millor jugadors Juanlu Vinent per empatar en 2 minuts, va ser un cop per el nostre jove equip, que va lluitar fins el final per defensar el resultat i si es donava l'opció de fer el quart gol, que va arribar a 3 minuts del final quant un refús va quedar a en Pau Pons que no va perdonar amb una bona definició, el gol va desbordar l'alegria en tot l'equip que conseguien la victoria, va tocar sufrir en els darrers 5 minuts, peró es va poder respirar al final. Ara la lliga juvenil insular ha acabat, i ja esteim preparant la temporada que ve en que amb molta ilusió afrontarém les competicions insulars per lluitar per les primeres posicions.

INFANTIL B. CE MERCADAL 0 - FERRE 5.

Avui mati l'infantil b que entrena en Canari ha conseguit una victoria clara per 0 a 5 en el camp del Mercadal, ara hem de dir que l'equip local ens ha posat alguna dificultat i no hem pogut ampliar el resultat fins els darrers 15 minuts en que hem imposat la nostra superioritat tecnica i li ha començat a passar factura el treball de desgast de l'equip mercadalenc que ha jugat molt ordenat, esperant per agafar alguna contra per sorprendre a la nostra defensa que ha estat molt encertada en el partit d'avui sense concedir gaire jugades de perill, el pes del partit ha estat nostre i hem disposat de bastantes ocasions de gol, quant Oscar Roca ens ha avançat damunt el minut 15, hem pogut jugar amb mes tranquilitat i esperar l'ocasió per penetrar la poblada defensa contraria. Hem arribat al descans amb la victoria per 0 a 1 tot i donar la imatge de ser superiors controlant be el partit, a partir del segon temps hem conseguit trenar bones jugades i posar el partit a favor nostre, en Sergi Bosch en el minut 6 ha sentenciat el partit, i ha començat a passar factura a l'equip local, que ha vist com entravem dins la seva area amb constant perill després de bones combinacions, en David Florit amb 2 gols ha posat el resultat molt favorable, peró encara hi ha hagut temps perque Alex Hidalgo en el darrer minut hagi marcat el definitiu 0 a 5, que ens confirma en una brillant segona posició després de 16 partits, en que els jugadors ens deixen bon fútbol i ganes d'acabar en bona forma. ENHORABONA A TOTS ELS JUGADORS PER AQUESTA NOVA VICTORIA.

ALEVI A. CD MENORCA 6 - FERRE 2.

Ahir l'equip alevi A va fer un bon partit tot i perdre 6 a 2 en el camp del Menorca, posiblement el millor equip de la categoria, durant els primers quarts amb una bona sortida vam sorprendre a l'equip maonés, primer un gol de Marc Melià que va donar moral a l'equip i un de Joan Piris, ens van donar una bona aventatge i va obligar el Menorca a jugar amb la seva maxima intensitat i només la sort de poder dispusar de un gran jugador que va ser l'autor dels darrers 4 gols que van desnivellar el partit. L'equip va fer un gran esforç per contrarrestar la qualitat del rival i també vam disposar d'alguna ocasió en els darrers quarts per haver posat emoció de nou en el partit, els jugadors van demostrar que poden lluitar amb igualtat de condicions contra qualsevol equip com va passar en els primers 2 quarts.

ALEVI B. FERRE ATC 2 - PENYA CIUTADELLA 4.

Ahir mati els alevins b van perdre per 2 a 4 contra el Penya Ciutadella, va ser un castig massa dur per l'equip que en tot moment va lluitar cara a cara contra l'equip visitant que es va trobar molt encertat davant porteria, una derrota que no lleva la bona temporada que esta fent el nostre equip. Davant teniem un bon equip que cada vegada que hi jugam ens dificulta el nostre joc, durant el primer quart el futbol es va desarrollar per la zona mitja i les defenses s'imposaven, nosaltres vam disposar de un parell d'arribades dins l'area, avançat el segon quart en una contra el Penya es va avançar, l'equip va reaccionar posant hi molta entrega, peró en pocs minuts de nou vam rebre el segon gol, fins el descans vam intentar apretar la seva ordenada defensa, peró no vam poder marcar. A partir del tercer quart l'equip va sortir disposat a remuntar, presionant amb insistencia va arribar el primer gol que va fer en Bosco Barber, l'equip va anar a dalt i quant semblava l'empat podia arribar vam tenir la mala sort de rebre 2 gols en 2 minuts que van decidir el partit, el resultat 1 a 4 no reflexava com anava el partit peró el fútbol es aixi d'injust a vegades. L'equip no va baixar els braços i va donar ho tot fins el final per poder donar emoció, en David Marrades va fer un bon gol que va deixar el 2 a 4 definitiu. A pesar d'aquesta derrota l'equip continuara lluitant per acabar de la millor manera en els 2 partits que queden, anims al.lots ho esteis fent molt be.

BENJAMÍ A. UE SAMI 0 - FERRE 9.

Els al.lots que entrena en Quel Carreras han demostrat que es troben en un gran moment de forma i avui de nou han conseguit una clara golejada per 0 a 9 en el camp del Sami que ens permet seguir en una brillant segona posició i invictes després de 9 partits. Tot i jugar en el camp del coer, els jugadors han sortit concentrats amb la mateixa ilusió de cada setmana, i han anat imposant el nostre joc creant moltes ocasions de gol que han desbaratat la defensa contraria. L'equip local ha intentat dificultar-nos les coses en els primers minuts, peró quant hem agafat avantatge amb un gol de David Cardona hem jugat amb mes tranquilitat i el marcador ha anat augmentant, el segon gol la marcat n'Albert Haro, el domini era absolut i els jugadors es divertien dins el camp, el tercer gol la fet n'Alvaro Borras, poc després n'Albert Haro ha fet el quart. En Marc Febrer ha estat l'autor del cinqué gol, l'equip no ha baixat els braços i amb ràpides jugades d'atac arribava a la porteria amb facilitat, Albert Haro ha posat el sise en el marcador, en Bruno Carreras ha fet el seté gol i han tancat la golejada amb 2 gols mes en Marc Febrer i David Cardona. Enhorabona a tot l'equip per aquesta victoria, la setmana que ve ens visita el lider Dosa i jugarém amb les mateixes ganes per fer ho lo millor posible.

BENJAMÍ B. FERRE ATC 1 - SPORTING MAHONÉS 4.

Avui mati l'equip benjami b ha perdut per 1 a 4 contra l'Sporting Mahonés, el partit ha estat mes disputat del que diu el resultat, ja que durant gran part del partit hem creat problemes a l'equip visitant, que ha mostrat mes encert davant porta i com passaven els minuts han imposat la seva superioritat fisica en seu un equip de segón any. Hem començat amb molta empenta el partit, tinguent ocasions i presionant amb insistencia la zona mitja, en Marcos Marín ha conseguit el primer gol i ens donava avantatge, amb l'esforç de tot l'equip hem aguantat durant bastant temps, fins i tot amb el resultat d'empat o 1 a 2 hem tingut varies oportunitats per posar-nos dins el partit. Una vegada mes l'equip ha estat be mostrant que pot donar la cara contra els equips d'aquest complicat grup de segon any.

dijous, 26 d’abril del 2012

CADET. FERRE 2 - UD MAHÓN 0.

Ahir capvespre en el partit aplaçat l'equip cadet va conseguir una bona victoria contra la Unió per 2 a 0, un bon rival que ens ho va posar molt dificil mostrant ser un equip combatiu durant tot el partit, es va poder decantar el partit a favor nostre després de 2 grans gols de Albert Guasch i David Pons en el segon temps. El primer temps va ser de molta lluita, dificultant nos molt la forta presió de l'equip maonés que va demostrar perque havia quedat en les primeres posicions i també han afrontat la copa amb ganes de jugar la final, no es van poder veure massa ocasions de perill peró si molta lluita, i es que ens van obligar a fer un gran desgast hi ha mesura que anaven passant els minuts vam poder anant fent nos amb el partit, tot quedava per el segon temps. A partit del descans vam sortir amb les ideas mes clares i vam poder començar a apretar la porteria contraria, abans del primer gol vam avisar en un parell d'ocasions, en el minut 14 de la represa després de un corner n'Albert Guasch va engaltar un fort xut desde el punt de penal que va entrar com un obus, un gran gol, a partir d'aqui vam poder controlar millor el partit i 6 minuts despres amb una gran jugada colectiva, que va començar per la banda en Sergi Mercadal va deixar per en David Pons que a la frontal de l'area marcava un gran gol, el partit estava encarrilat, peró no vam poder baixar els braços fins el final ja que l'equip contrari va lluitar fins el final, vam intentar aprofitar alguna contra per marcar algun gol mes, peró el marcador no es va moure. Una gran victoria de l'equip entrenat per Toni Martinez fruit del bon joc en equip, ara diumenge de nou a casa intetarém seguir amb opcions de jugar la final. ENHORABONA A TOTA LA PLANTILLA.

TERCERA DIVISIÓ. DISSABTE A LES 12.30 H.

35ªJORNADA. CE FERRERIES - AT ISLEÑO. Aquesta setmana en un horari poc habitual per temes de vol de l'equip eivissenc que ens visita l'Isleño, intentarém conseguir una victoria que ens permeti no descendir de manera matematica davant tindrém un equip necessitat també ja que esta en quinzena posició a 2 punts del descens, nosaltres després del dur calendari afrontarém el partit amb ganes d'oferir una victoria a la nostra afició i perque l'equip s'ho mereix per el gran esforç que esta fent aquesta temporada, ens espera un partit de molta lluita en que la concentració sera clau, els petits falls poden decantar la victoria per qualsevol banda, tambe recuperarém part dels 5 jugadors que no van poder jugar la darrera jornada a mes del recuperat Omar que torna a entrenar amb el grup, l'equip eivissenc compta amb jugadors experimentats que ens ho posarán dificil.

LLIGA NACIONAL JUVENIL. DIUMENGE A LES 17.00 H.

30ªJORNADA. CE FERRERIES - ESPANYA LLUCMAJOR. Per aquesta jornada l'equip juvenil nacional li espera un partit contra un dels equips capdavanters l'Espanya de Llucmajor sisé classificat a només 2 punts del segon classificat que es la zona d'ascens a divisió d'honor per tant davant tindrém un rival que vindra a per els 3 punts, nosaltres intentarém amb un gran esforç posar li les coses dificils, aprofitant les ocasions que es presentin en atac es un rival perillós amb jugadors ràpids i desequilibrants, es un equip experimentat en la seva majoria de jugadors, ja que son de darrer any i en l'aspecte fisic será un rival fort que ens obligara a estar concentrats tot el partit, l'equip amb ganes intentara sumar algun punt.

REGIONAL PREFERENT. DISSABTE A LES 17.00 H.

16ªJORNADA. CE FERRERIES - CD MIGJORN. L'equip de regional en el tram final de lliga jugará contra un dels classics de la competició menorquina el Migjorn, un equip sempre competitiu que mescla veterania amb jugadors joves, en les seves files hi ha ex jugadors del nostre club que coneixem com es el cas de Llonga, ens trobarém un equip que tot i no jugar si res vindrá amb ganes de conseguir la victoria, el mateix motiu del nostres jugadors que voldrán conseguir la primera de la temporada, esperém recuperar alguns dels jugadors que es van perdre el darrer partit, l'equip que entrena en Santi Medina mostrara la bona actitud que ve mostrant durant aquesta temporada, en que competim contra qualsevol equip, i d'aquesta manera que els nostres joves jugadors vagin progressant a la competició. El Migjorn es el quart classificat amb 22 punts, amb uns registres ben acceptables, en atac acostumen a aprofitar les seves ocasions i en defensa es un equip incomode de superar.

dimecres, 25 d’abril del 2012

PARTITS FUTBOL BASE CAP DE SETMANA.

JUVENIL B.DISSABTE A LES 18.45 H. 18ªJORNADA. CE FERRERIES - CE MERCADAL. La lliga juvenil insular acaba aquesta setmana, el nostre equip b jugará en el nostre camp contra el Mercadal vuité classificat amb 18 punts, davant tindrém un equip que ha fet un acceptable paper en la competició i que el seu principal perill es en atac, amb varis jugadors de bon nivell, nosaltres intentarém aprofitar aquest partit per despedir nos de la millor manera i conseguint algun punt. CADET. DIUMENGE A LES 11.00 H. 3ªJORNADA. CE FERRERIES - CCE SANT LLUÍS. L'equip cadet afrontará una nova jornada de copa contra el Sant Lluís, tindrém que veure fins a quin punt afecta el cansanci d'haver jugat aquest dimecres contra la Unió el partit aplaçat en la primera jornada un partit que será clau per definir les nostres opcions en la copa, ja que guanyant aquests 2 partits a casa arribarém amb opciona d'anar a la final, el Sant Lluís ha perdut els 2 partits que ha jugat i vindrán amb ganes de conseguir els primers punts, en canvi la Unió en el partit aplaçat será complicat com ho va demostrar a la lliga, ordenat i combatiu. INFANTIL A. DISSABTE A LES 10.00 H. 16ªJORNADA. CE FERRERIES - RTV BOSCOS. Partit contra el tercer classificat els Boscos en aquest tram final de lliga per l'Infantil A, tindrém una bona opció de medir-nos a un bon equip que ens obligara a fer un gran esforç per treure el partit endavant i d'aquesta manera tenir opcions d'arribar a la quarta posició, davant tindrém un equip solid que només ha perdut amb els 2 equips de dalt que es mostren intractables. INFANTIL B. DISSABTE A LES 10.30 H. 16ªJORNADA. CE MERCADAL - CE FERRERIES. Els infantils b que entrena en Canari jugarán en el camp del Mercadal penultim classificat amb 7 punts, el partit no será fàcil ja que davant tindrém un equip motivat que va conseguir empatar en el camp de l'Alaior per lo que si tenen un bon dia ens poden complicar les coses, haurém d'afrontar el partit amb la mateixa serietat de cada setmana i jugar com equip com millor sabém fer. ALEVI A. DISSABTE A LES 10.00 H. 3ªJORNADA. CD MENORCA -CE FERRERIES. Per segona setmana consecutiva l'equip alevi A jugará fora de casa, en aquesta ocasió el rival será el Menorca equip que lidera la classficació després de les 2 primeres jornades, els maonesos son un dels candidats per el titol i ho demostra amb la contundencia que han guanyat, per nosaltres será un partit que intentarém jugar amb totes les ganes després de la bona victoria en el camp del Boscos que ens ha donat confiança per afrontar la resta de partits de copa, amb ganes i ordre podém complicar les coses a l'equip maonés. ALEVI B. DISSABTE A LES 10.30 H. 3ªJORNADA. FERRERIES ATC - PENYA CIUTADELLA. L'alevi B que entrena en Fredo jugará de nou a casa el rival en aquesta ocasió será el Penya Ciutadella tercer classificat amb 2 punts menys que nosaltes per lo que davant tindrém un rival perillós sobretot en atac, l'equip esperá amb ganes de poder continuar amb aquest gran inici de copa en que hem mostrat ser un equip solid, en que tot l'equip treballa en tasques defensives i en atac també combinam en equip, els jugadors es troben amb ganes de tornar oferir un bon partit. BENJAMI A. DIUMENGE A LES 10.00 H. 11ªJORNADA. UE SAMI - CE FERRERIES. Els benjamins A que entrena en Quel Carreras jugarán a Ciutadella en el camp del Sami, el rival es el coer de la classificació ja que han perdut els 9 partits que han jugat, tot i aixó no ens podrém confiar i jugar amb la mateixa intensitat del darrer partit, l'equip es troba amb ganes de seguir lluitant i fer un bon fútbol per continuar en les primeres posicions. BENJAMI B. DIUMENGE A LES 9.30 H. 11ªJORNADA. FERRERIES ATC - SPORTING MAHONÉS. Després de conseguir un valuós punt del camp de l'Alaior aquesta setmana ens visita a casa l'Sporting Mahonés sisé classificat amb 51 punts, es tracta de un equip incomode que es capaç de posar en problemes qualsevol equip, será aquest un bon partit per el nostre equip que te la ilusió de continuar progressant en aquest dificil grup i si ens surten les coses podrém fer un bon partit i tenir opcions de conseguir un resultat positiu.

dimarts, 24 d’abril del 2012

DIVENDRES DIA 27 A LES 19.15 HORES REUNIÓ AMB ELS JUVENILS 2012-13.

Aquest proxim divendres desde la directiva hem citat a tots els jugadors que serán juvenils la temporada que ve, es a dir els nascuts el 1994, 1995 i 1996, per planificar la temporada i donar lis tot el nostre suport que confiam amb ells perque la proxima puguém començar amb bon peu i puguém fer un bon paper a la competició insular. A les oficines del club a les 19.15 hores.

dilluns, 23 d’abril del 2012

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

CLASSIFICACIONS:

TERCERA DIVISIÓ. LLIGA CLASSIFICACIÓ:

Classificacio: 19é. PJ: 34. PG: 5. PE: 7. PP: 22. GF: 23. GC: 78. AV:-55. PUNTS: 22.

Golejadors: 9 Gols: Kaké. 3 Gols: Joshua. 2 Gols: Guel Bosch. 1 Gol: Txiqui, Angel Pulido, Lluís Lopez, Toni Pons, Raúl, Ivan Contreras, David Seguí i Caballo.


JUVENIL LLIGA NACIONAL.

Classificació: 18é. PJ: 29. PG: 0. PE: 2. PP: 27. GF: 23. GC: 102. AV:-79. PUNTS: 2.

Golejadors: 5 Gols: Dani Perez. 4 Gols: Alex Bruño i Raul Orfila. 3 Gols: Angel Rios. 2 Gols: Fabri i Carlos Febrer. 1 Gol: Khalid, Miquel Troyano i Martí Coll.


REGIONAL PREFERENT. LLIGA:

Classificació: 8é. PJ: 15. PG: 0. PE: 3. PP: 12. GF: 13. GC: 42. AV:-29. PUNTS: 3.

Golejadors: 5 Gols: Willy Pascual. 4 Gols: Cote. 3 Gols: Angel Alles. 2 Gols: Joan Barber "Sanpa" i Juanjo Lopez. 1 Gol: Tomeu Allés, Hilari, Nacho Seguí, David Perez,Txiqui i Carlos Febrer.


JUVENIL B. LLIGA.

Classificació: 10é. PJ: 17. PG: 0. PE: 0. PP: 17. GF: 12. GC: 91. AV:-79. PUNTS: 0.


CADET. COPA.

Classificació: 4rt. PJ: 1. PG: 0. PP: 1. PP: 0. GF: 1. GC: 1. AV:+0. PUNTS: 1.


INFANTIL A. LLIGA 98:

Classificació: 5é. PJ: 14. PG: 5. PE: 1. PP: 8. GF: 41. GC: 40. AV: +1. PUNTS: 16.


INFANTIL B. LLIGA 99:

Classificació: 2ón. PJ: 15. PG: 11. PE: 3. PP: 1. GF: 74. GC: 6. AV: +68. PUNTS: 36.


ALEVI F-7 A. COPA.

Classificació: 4rt. PJ: 2. PG: 1. PE: 0. PP: 1. GF: 7. GC: 5. AV: +2. PUNTS: 11.


ALEVI F-7 B. LLIGA.

Classificació: 1er. PJ: 2. PG: 2. PE: 0. PP: 0. GF: 8. GC: 3. AV: +5. PUNTS: 14.


BENJAMINS F-8 A. LLIGA.

Classificació: 3er. PJ: 8. PG: 4. PE: 4. PP: 0. GF: 40. GC: 17. AV: +23. PUNTS: 48.


BENJAMINS F-8 B. LLIGA

Classificació: 8é. PJ: 10. PG: 0. PE: 3. PP: 7. GF: 21. GC: 42. AV: -21. PUNTS: 43.

diumenge, 22 d’abril del 2012

TERCERA DIVISIÓ. SANTANYI 6 - FERRE 0.

Ahir ens tocava el darrer partit d'aquest durs 2 darrers mesos contra els equips de la part alta, en el camp del Santayi un equip veterá que es juga l'opció d'entrar dins el play-off amb jugadors com Dani Camacho, Oscar Torres, Kiko, Reynes i Ganea, va ser força complicat per el nostre jove equip que ahir va comptar com a nota positiva amb el debut de 2 juvenils en Borja i Fabri i el debut de n'Albert Guasch encara cadet que ho van fer molt be.
El resultat 6 a 0 va ser força contundent, després de fer una primera part mes que acceptable amb el marcador de 2 a 0, a partir del segon temps el desgast fisic va anar creixent contra un gran equip com el Santanyi que no va baixar els braços jugant amb intensitat fins el final del partit, tot i el marcador els nostres jugadors van lluitar durant els 90 minuts, sense baixar l'actitud en cap moment, tot i tenir el descens quasi matematic, lluitarém per acabar de la millor manera ara que no tindrém un calendari final tant dur en els 4 partits que queden, la setmana que ve contra l'Isleño intentarém brindar una victoria a la nostra afició, ja que l'equip ho tornara a donar tot.
ANIMS A TOT L'EQUIP, FORÇA FERRE!!!

REGIONAL PREFERENT. CD MENORCA 2 - FERRE 1.

Ahir capvespre l'equip de regional va perdre per un ajustat 2 a 1, en el camp del Menorca un partit molt disputat en que els dos equips van anar a per el partit, l'equip maonés va mostrar estar mes encertat i conjuntat, ja que nosaltres ahir teniem 3 juvenils a l'onze inicial, Lluís Pons, Raúl Orfila i Carlos Febrer, mes en Pepo que van jugar a un gran nivell posant hi moltes ganes i jugant sense por contra un equip mes fet, també van debutar dos juvenils en Sergi Pelaez que va estar molt correcte i en Joan Sintes, fins el final vam apretar de valent per conseguir un empat que no hagués estat injust.
Desde l'inici l'equip va sortir molt concentrat i intens sabent de la dificultat i combativitat del Menorca, el partit transcurria per el migcamp en la primera ocasió clara el Menorca es va avançar, peró l'equip no va baixar els braços i va seguir insistint per superar la ordenada defensa local que esperava per agafar alguna contra, un debutant de primer any juvenil en Carlos Febrer va conseguir l'empat que era una bona recompensa al treball de tot l'equip que entrena en Santi Medina.
Es va arribar al descans amb el partit igualat, el Menorca va sortir amb ganes i força de anar per el segon gol i ho van conseguir en el minut 16 de la represa, fins el final l'equip va seguir tocant esperant sorprendre la defensa maonesa que es va mostrar dificil de superar tot i controlar molt be el joc, en defensa vam estar molt be desfent els intents de contra, el marcador no es va moure peró com a nota positiva el bon partit dels nostres joves jugadors, que van mostrar no desentonar a la lliga regional.

JUVENIL B. SPORTING MAHONÉS 9 - FERRE 3.

Ahir tot i la dura derrota per 9 a 2, l'equip no va mereixer aquest castig tant dur, ja que vam estar molt correctes durant la primera part en que fins i tot vam agafar avantatge en el marcador amb un gol de Sergi Sansaloni, només la superioritat fisica de l'equip maonés amb jugadors juvenils de segon i tercer any van decantar a partir del segon temps el partit, durant tot el partit el nostre jove equip va donar la cara en tot moment amb una gran actitud, el segon gol el va marcar en Lluís Marqués.
La setmana que va acaba la lliga a casa contra el Mercadal, l'equip lluitara amb tota la intenció d'acabar amb una victoria.

CADETS. PENYA CIUTADELLA 1 - FERRE 1.

Els cadets han debutat a la copa empatant a 1 en el camp del Penya Ciutadella un partit jugat a un alt nivell en quant a intensitat, tot i no poder guanyar hem jugat a un bon nivell ja que l'equip ciutadellenc es fa fort dins el seu camp, l'equip ha mostrat caracter i ganes de guanyar tinguent opcions en un partit que ha obligat a fer un gran desgast, el resultat ha estat positiu amb les opcions intactes en aquesta lligueta de copa, ara dimecres jugarém el partit aplaçat de la primera jornada.
El Penya no ens ha posat les coses fàcils en cap moment i ha presionat amb insistencia la nostra zona de creació i la superioritat tecnica, peró ha estat dificil superar la seva solidesa defensiva, ho hem intentat fins el final trenant alguna bona jugada i també mostrant ser un equip serio com a blog i no hem donat gaire opcions en atac.
La propera setmana els jugadors de Toni Martinez tindrán 2 partits que serán claus per apropar nos a l'Sporting.

INFANTIL A. UD MAHÓN 3 - FERRE 1.

Ahir els infantils A van perdre en la complicada sortida en el camp de la Unió per 3 a 1, va ser un partit molt disputat per part dels dos equips l'equip local es va mostrar mes encertat i es va avançar en el primer temps amb 2 gols, que ens va obligar a jugar a remolc, peró l'equip va reaccionar posant emoció amb un gol de Josep Capó, a partir d'aqui nosaltres vam jugar els millors minuts de joc tinguent opcions d'empatar tot i tenir davant un equip ben ordenat en defensa que presionava de valent la nostra posesió, la Unió va conseguir el 3 a 1 que va ser definitiu, l'equip va continuar lluitant i mostrant una bona imatge en tot moment peró no vam tenir l'encert de poder marcar cap mes gol.
Es va demostrar que aquesta es una lliga molt igualada a part dels 2 primers classificats i cada partit es te que fer un gran esforç i jugar be per guanyar.

ALEVI A. RTV BOSCOS 1 - FERRE 4.

L'equip alevi A va conseguir una clara i brillant victoria en el camp del Boscos per 1 a 4 en la segona jornada de copa, els jugadors van demostrar que es troben en un gran moment després de posar molts problemes al favorit Penya en la primera jornada.
En el primer quart el partit no va ser fácil ja que l'equip ciutadellenc va sortir amb molta força i es van avançar primer, peró amb tranquilitat es va poder reaccionar a temps i amb un joc ben trenat i sempre intensos vam anar capgirant el resultat, en Jordi Moll amb 2 gols en pocs minuts van deixar el resultat en 1 a 2, a partir d'aqui l'equip va agafar el control del partit, amb ordre en defensa i sortint amb perill a la contra, vam poder sentenciar el partit amb 2 gols mes, un de Joan Piris i el darrer de Julen Galera, amb aquestes ganes i confiança en el joc l'equip que entrena en Bep Pons esta decidit a acabar la temporada de la millor manera.
ENHORABONA A TOT L'EQUIP PER AQUESTA BRILLANT VICTORIA.

dissabte, 21 d’abril del 2012

INFANTIL B. SPORTING MAHONÉS 0 - FERRE 9.

Avui de nou els infantils b han tornat a conseguir una nova victoria clara per 0 a 9 en el camp de l'Sporting, l'equip ha seguit amb la linea d'aquesta lliga amb una gran superioritat i creant multiples ocasions de gol sense donar opció a l'equip rival, d'aquesta manera confirmant la segona posició.
Els gols han anat arribant ja en el primer temps, el primer de Tonio Cantero que ha servit per agafar tranquilitat i jugar amb mes confiança i claredat d'ideas el segon de Juan Caballo, poc després han vingut 2 gols mes que ha marcat en Sergi Bosch que han deixat el partit sentenciat, l'equip seguia jugant com millor sap fer combinant entre tot l'equip i molt serios en les tasques defensives, en Tonio Cantero ha fet el cinqué gol, en David Febrer ha fet el 0 a 6, l'equip no baixava els braços i ha seguit arribant a la porteria contraria, en Francesc Bosch ha fet 2 gols mes que posaven el resultat en goletjada i en David Febrer ha tancat el resultat amb un altra gol.
Després d'aquesta bona victoria, afróntarém els partits restants amb les ganes d'acabar la temporada de manera brillant.
ENHORABONA A TOTA LA PLANTILLA.

ALEVI B. FERRE ATC 5 - SANT LLUÍS 2.

Avui mati l'equip que sa sortit ha estat l'alevi b que entrena en Fredo golejant de manera clara 5 a 2 en el Sant Lluís l'equip que va quedar campió de lliga, que avui no ha pogut amb la ilusió i bon joc mostrat per el nostre equip posant un alt ritme fins el final.
El partit no ha estat fàcil en l'inici ja que hem tingut que remuntar fins a 2 vegades, en els primers quarts sobretot l'equip visitant ha mostrat mes el perill i la seva qualitat, peró amb una gran reacció ens hem sobreposat.
En el primer quart d'hora els dos equips han lluitat per dur el control del partit i ha estat el Sant Lluís que s'ha avançat primer en el minut 9, poc després en el minut 11 en Bosco Barber ha fet l'empat ens ha costat durant el primer quart superar la solida defensa visitant, el segon quart no hi ha hagut moviment peró si un equip que ens ha dificultat el nostre joc i la zona de creació, ells han intentat sorprendre peró el marcador no s'ha mogut.
Després del descans han conseguit el segon gol que complicava el partit, peró la reacció ha estat fantastica i quant hem empatat l'equip ha agafat confiança i ha estat molt brillant fins el final, l'empat de nou l'ha fet en Bosco Barber, pocs minuts després en Tomeu Albert ha fet un gran gol de falta que ens donava avantatge, no hem donat opcions a l'equip visitant per la reacció i un gol en un moment clau just començar el darrer quart de Adriá Vidal ha servit perque en el darrer quart hem fet un gran fútbol amb tot l'equip molt implicat i jugant be la guinda la posada en David Marrades amb un gran gol.
Amb aquesta victoria ens colocam liders després de 2 partits i els jugadors mostrant les ganes de continuar amb aquesta dinamica.
ENHORABONA A TOT L'EQUIP, SEGUIU AIXI.

BENJAMINS A. FERRE 7 - AT VILLACARLOS 3.

Avui l'equip benjami A ha reafirmat la bona forma en que es troba en la lliga guanyant al sempre complicat Villacarlos per un clar 7 a 3, el partit fins entrat el tercer quart no ha estat fácil i ha estat després quant hem posat la nostra superioritat amb molts gols alguns d'ells després de bones jugades en equip, i es que avui tots els jugadors han fet un gran partit destacant una vegada mes el joc en equip.
El primer gol no ha tardat en arribar ja que en el minut 7 n'Albert Haro ha fet 1 a 0, poc després l'equip des Castell ha reaccionat conseguint l'empat, el partit era trepidant amb moltes jugades d'atac, en Toni Goñalons ha fet el segon gol per part nostra, peró de nou quant intentavem controlar el partit ens han sorpres amb el segon gol, de nou el partit començava de nou, nosaltres teniem mes la iniciativa tinguent mes ocasions, poc després en Toni Goñalons feia el 3 a 2, a partir d'aqui hem començat a dominar amb mes claredat tot i que ens han creat 2 bones ocasions una d'elles ha acabat en el tercer gol visitant, peró el partit ha girat quant amb 10 minuts hem conseguit 3 gols que han decantat el partit a favor nostre, l'autor d'aquests 3 gols ha estat en Toni Goñalons que han deixat el resultat en 6 a 3, en ple minuts de bon joc en que els jugadors millors s'han trobat en Marc Febrer ha conseguit el definitiu 7 a 3, fins el final combinant el nostre equip i acabant una vegada mes i ja son 8 invictes.
D'aquesta manera els jugadors que entrena en Quel Carreras i ajudat per en Xec Salord confirmen que cada setmana van jugant millor i amb mes confiança.
ANIMS EQUIP CONTINUAU AIXI.

BENJAMINS B. ALAIOR 1 - FERRE ATC 1.

Els benjamins b han fet un gran partit avui en el camp del lider l'Alaior, han conseguit un valuós empat a 1 donant aixi la sorpresa, hem tingut que lluitar de valent fins el final per salvar el resultat ja que l'equip local ha apretat de valent, peró l'equip sense pressió jugant amb moltes ganes i sense por han donat la cara.
Nosaltrém ham conseguit avançar-nos en el segon quart amb un gol de Marcos Marín, fins el descans els jugadors han presionat la posesió del rival per contrarrestar el seu perill en atac, en cap moment hem oblidat la porteria contraria fent alguna contra perillosa, a partir del descans l'equip local ha sortit a per el partit conseguint empatar, peró nosaltres amb ordre i intensitat hem aguantat, l'equip ha intentat trenar alguna contra per fer el segon gol.
Empat de merit contra el primer classificat format per jugadors de segon any.
ENHORABONA A TOT L'EQUIP, SEGUIU AIXI.

divendres, 20 d’abril del 2012

CAMPUS DEL FERRE. ES FARÁ DEL 2 AL 27 DE JULIOL.

Desde el club volém informar ja a tots els interessats que aquest any organitzarém un campus en el nostre camp de Sant Bartomeu a partir del dilluns dia 2 de juliol i fins el divendres dia 27 de juliol, l'horari será de 18 a 20 hores, será amb entrenadors i posiblement amb algun jugador del nostre club.
El coordinador del campus será en Canari.

DIA 12 DE MAIG ES FARA LA FESTA DEL FERRE.

Finalment ja hi ha nova data per fer la festa del Ferre en que hi haurá equips en edat prebenjamí del 2004, 2005 i 2006 a la plaça Espanya, amb la participació d'equips d'altres pobles, Penya Ciutadella, CD Migjorn, CE Mercadal i CE Alaior, també hi haurá una bona festa amb torrada de sobrassada i botifarró, la hora del començament será a les 18 hores durant prop de 5 hores, esperém que el temps acompanyi en aquesta ocasió.

TERCERA DIVISIÓ. DISSABTE A LES 17.00 H.

34ªJORNADA. SANTANYI - CE FERRERIES.
A l'equip de tercera li espera una altra dificil sortida en aquest calendari que ara acabam dels equips de la part alta anirém a Santanyi equip que va seté amb 59 punts a 3 del playoff, per lo que els mallorquins voldrán continuar amb opcions per nosaltres es un partit molt important ja que queden poques posibilitats de conseguir la permanencia, l'equip tot i la dificultat i les baixes intentará donar ho tot per conseguir treure un bon resultat, el que es segur será l'actitud competitiva que mostra l'equip cada partit per lluitar contra els equips de la part alta, davant tindrém un equip molt perillós en atac amb jugadors contundents davant porta, amb actitud i ordre podrém posar li les coses dificils.

REGIONAL PREFERENT. DISSABTE A LES 16.30 H.

15ªJORNADA. CD MENORCA - CE FERRERIES.
L'equip de regional jugará a Maó en el camp del Menorca cinqué classificat amb 18 punts, l'equip maonés es un equip molt jove en fase de construcció i estan fent una aceptable temporada en que mostren solidesa ja que han rebut pocs gols i fan una presió constant, per nosaltres será un partit en que intentarém sumar la primera victoria i jugar de igual com van fer en el partit de la primera volta, el partit será de molt joc en el migcamp amb presió constant dels 2 equips, si feim un partit serió en defensa tindrém opcions de treure un resultat positiu.

dijous, 19 d’abril del 2012

PARTITS FUTBOL BASE CAP DE SETMANA.

JUVENIL B. DISSABTE A LES 16.30 H.
17ªJORNADA. SPORTING MAHONES - CE FERRERIES.
Penultima jornada per el juvenil b que jugará en el camp de l'Sporting, sise classificat amb 21 punts, l'equip maonés era un dels candidats per el titol i pujar a lliga nacional en el principi van començar bastant be peró a mesura que han anat passat les jornades van anar perdent opcions, per tant ens trobarém amb un equip que no es jugara res, lo que ens donara mes opcions de poder plantar cara a l'equip maonés per aquest partit, esperem recuperar algun dels jugadors que no van poder jugar la darrera jornada.

CADET. DIUMENGE A LES 11.30 H.
2ªJORNADA. PENYA CIUTADELLA - CE FERRERIES.
Aquest diumenge per fi podran debutar els cadets a la copa ja que es va aplaçar la primera jornada per el dimecres 25 a les 19 hores, la sortida sera ben complicada en el camp del Penya Ciutadella que va demostrar que seran dels candidats a jugar la final ja que van guanyar per un clar 1 a 5 en el camp del Dosa, nosaltres esperem amb ganes el debut per continuar amb el bon joc i la regularitat de la lliga, l'equip esta amb ganes de fer ho lo millor posible.

INFANTIL A. DISSABTE A LES 11.00 H.
15ªJORNADA. UD MAHÓN - CE FERRERIES.
Els infantils A que entrena en Flores jugaran en el camp de la Unió seté classificat amb 8 punts tot i venir de rebre una golejada contra el millor equip de la lliga, ens trobarém un equip fort dins el seu camp amb ganes d'oblidar aquesta derrota, per nosaltres ve després de fer un partit molt complert a casa i l'equip intentara seguir amb aquesta linea posant hi ilusió i ordre per treure algun punt.

INFANTIL B. DISSABTE A LES 12.30 H.
15ªJORNADA. SPORTING MAHONÉS - CE FERRERIES.
L'infantil b que entrena en Canari jugara a Maó en el camp de l'Sporting vuité classificat, segur que no sera un partit fácil i no ens podrem confiar i jugar amb la mateixa serietat i intensitat de sempre, el bon nivell de joc del nostre equip es una garantia per continuar amb aquesta bona dinamica de bon joc i solidesa, l'equip maonés no acostuma a fer molts gols pero tindrém que estar atents en defensa.

ALEVI A. DISSABTE A LES 16.00 H.
2ªJORNADA. RTV BOSCOS - CE FERRERIES.
Els alevins que entrena en Bep Pons jugaran a Ciutadella en el camp del Boscos un equip que va començar amb derrota la primera jornada, per lo que tindran ganes de sumar els primers punts, per part nostra intentarem continuar amb el bon partit que vam fer contra un dels favorits, els jugadors estan amb ganes de poder oferir un bon partit i sumar algun punt.

ALEVI B. DISSABTE A LES 11.30 H.
2ªJORNADA. FERRERIES ATC - CCE SANT LLUÍS.
En el primer partit a casa de la copa ens visita el Sant Lluís equip que va quedar campió de lliga de manera brillant, per tant podrém veure un bon partit i obert, els nostres jugadors estan amb ganes després del bon inici de copa en que van fer un partit molt complert, per dema tindrém que lluitar de valent per contrarrestar la qualitat de l'equip visitant.

BENJAMI A. DISSABTE A LES 10.00 H.
10ªJORNADA. CE FERRERIES - AT VILLACARLOS.
Els benjamins A que entrena en Quel Carreras rebrán la visita del Villacarlos sisé classificat, el partit segur no sera fàcil ja que en aquesta lliga tant igualada qualsevol equip pot guanyar a un altre, nosaltres jugarém per continuar amb la regularitat com a equip i seguir invictes en un torneig que esteim mostrant fer un bon treball en equip, el rival será un equip combatiu amb ganes de sorprendre.

BENJAMI B. DISSABTE A LES 12.30 H.
10ªJORNADA. CE ALAIOR - FERRERIES ATC.
L'equip benjami b jugarán a Alaior equip que va lider i fará el posible per conseguir la victoria per seguir aixi, nosaltres sense cap presió anirém a complicar el maxim les coses a l'equip alaiorenc i amb el nostre joc ofensiu poder conseguir algun gol i fer un bon partit.

dilluns, 16 d’abril del 2012

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

CLASSIFICACIONS:

TERCERA DIVISIÓ. LLIGA CLASSIFICACIÓ:

Classificacio: 19é. PJ: 33. PG: 5. PE: 7. PP: 21. GF: 23. GC: 72. AV:-49. PUNTS: 22.

Golejadors: 9 Gols: Kaké. 3 Gols: Joshua. 2 Gols: Guel Bosch. 1 Gol: Txiqui, Angel Pulido, Lluís Lopez, Toni Pons, Raúl, Ivan Contreras, David Seguí i Caballo.


JUVENIL LLIGA NACIONAL.

Classificació: 18é. PJ: 29. PG: 0. PE: 2. PP: 27. GF: 23. GC: 102. AV:-79. PUNTS: 2.

Golejadors: 5 Gols: Dani Perez. 4 Gols: Alex Bruño i Raul Orfila. 3 Gols: Angel Rios. 2 Gols: Fabri i Carlos Febrer. 1 Gol: Khalid, Miquel Troyano i Martí Coll.


REGIONAL PREFERENT. LLIGA:

Classificació: 8é. PJ: 14. PG: 0. PE: 3. PP: 11. GF: 12. GC: 40. AV:-28. PUNTS: 3.

Golejadors: 5 Gols: Willy Pascual. 4 Gols: Cote. 3 Gols: Angel Alles. 2 Gols: Joan Barber "Sanpa" i Juanjo Lopez. 1 Gol: Tomeu Allés, Hilari, Nacho Seguí, David Perez i Txiqui.


JUVENIL B. LLIGA.

Classificació: 10é. PJ: 16. PG: 0. PE: 0. PP: 16. GF: 9. GC: 82. AV:-73. PUNTS: 0.


CADET. LLIGA.

Classificació: 5é. PJ: 20. PG: 12. PP: 2. PP: 6. GF: 49. GC: 31. AV:+18. PUNTS: 38.


INFANTIL A. LLIGA 98:

Classificació: 5é. PJ: 13. PG: 5. PE: 1. PP: 7. GF: 40. GC: 37. AV: +3. PUNTS: 16.


INFANTIL B. LLIGA 99:

Classificació: 2ón. PJ: 14. PG: 10. PE: 3. PP: 1. GF: 65. GC: 6. AV: +59. PUNTS: 33.


ALEVI F-7 A. COPA.

Classificació: 4rt. PJ: 1. PG: 0. PE: 0. PP: 1. GF: 3. GC: 4. AV: -1. PUNTS: 4.


ALEVI F-7 B. LLIGA.

Classificació: 1er. PJ: 1. PG: 1. PE: 0. PP: 0. GF: 3. GC: 1. AV: +2. PUNTS: 7.


BENJAMINS F-8 A. LLIGA.

Classificació: 4rt. PJ: 7. PG: 3. PE: 4. PP: 0. GF: 33. GC: 14. AV: +19. PUNTS: 41.


BENJAMINS F-8 B. LLIGA

Classificació: 8é. PJ: 9. PG: 0. PE: 2. PP: 7. GF: 20. GC: 41. AV: -21. PUNTS: 38.

diumenge, 15 d’abril del 2012

REGIONAL PREFERENT. FERRE 0 - ALAIOR 2.

Avui capvespre en l'enfrontament de filials contra l'Alaior hem perdut per 0 a 2, l'equip rival ha estat mes encertat principalment en el primer gol quant el partit estava igualat sense gaire ocasions clares, han conseguit un gran gol d'aquells que no es marquen gaire vegades que ha servit perque agafassin mes consistencia com equip, el partit ha estat molt disputat en tot moment tot i no veure un joc molt fluid hi ha hagut una bona despesa fisica.
L'equip no ha tingut l'opció de sortir amb força en el segon temps per equilibrar el resultat ja que l'Alaior en el primer minut ha marcat el segon gol que ha estat definitiu, amb el rival ben tancat i presionant be el nostre atac hem intentat de totes les maneres poder anotar algun gol que ens coloques de nou dins el partit, peró no ha pogut ser.

JUVENIL LLIGA NACIONAL. PE SANT JORDI 5 - FERRE 0.

Avui una vegada mes ens hem trobat amb la contundencia dels equips capdavanters de la lliga, ja que després de fer una mes que correcte primera part conseguint empatar a 0 gols en el camp del Sant Jordi un equip que te clares opcions de pujar a divisió d'honor, un gol tot començar el segon temps ha estat clau per que ells agafassin confiança, l'equip ha seguit lluitant per intentar anar a dalt i poder empatar, hem de dir que en el primer temps amb empat hem tingut una bona ocasió per avançar nos en el marcador, el partit ha entrat en el tram decisiu ja que entre els minuts 15 i 20 del segon temps hem rebut 3 gols que han sentenciat el partit deixant el marcador en 4 a 0, ha estat un cop dur per l'equip que no mereixia aquest castig per el gran esforç que ha fet.
El partit s'ha fet llarg fins el final després peró sense perdre la compostura i l'orgull de seguir lluitant per marcar algun gol, a 5 minuts del final l'equip eivissenc ha marcat el darrer gol.
Com a nota positiva hem de destacar el debut de 4 nous jugadors de la nostra cantera, en Toni Coll que ja havia jugat a casa i els 3 cadets, en Sergi Mercadal, Pau Pons i Damiá Pons, enhorabona a tots ells.
La proxima setmana no hi ha lliga, el proxim rival a casa será l'Espanya de Llucmajor.

JUVENIL B. FERRE 0 - UD MAHON 11.

Ahir en un partit que vam tenir que afrontar amb moltes baixes, l'equip juvenil b va perdre per un clar 0 a 11 contra la Unió un equip que va venir amb jugadors de segon i tercer any juvenil aprofitant la superioritat.
L'equip va aguantar fins prop de la mitja hora amb l'empat peró quant ens van marcar el primer gol, es van posar dins el partit i va ser molt dificil aguantar el seu ritme de joc, tot i aixi l'equip va seguir donant la cara tot i rebre el dur castig de 2 gols just abans del descans que deixaven el resultat de 0 a 4 un marcador massa ampli per com havia anat els primers 45 minuts.
En el segon temps ja va costar jugar amb el resultat advers i un equip entonat que ens va sorprendre per la rapidesa, van anar ampliant el marcador fins el final.
Tot i la derrota volém donar anims a tots els joves jugadors que van afrontar el partit, donant la cara en tot moment.

ALEVI B. UD MAHÓN 1 - FERRE ATC 3.

Molt bon començament de copa dels alevins b, l'equip que entrena en Fredo ha guanyat per un clar 1 a 3 en el camp de la Unió, de nou els nostres jugadors han fet un partit molt complert fent un gran esforç i jugant amb ordre, el partit no ha estat fàcil ja que hem tingut que remuntar el gol inicial dels maonesos, peró amb constancia ho hem conseguit.
Poc després de rebre el gol en contra, hem sabut reaccionar amb rapidesa i un clar penal que ens han fet ha servit perque en Daniel Esbert empates, a partir d'aqui ja hem controlat el partit amb mes claredat sense baixar els braços ja que davant teniem un equip combatiu, peró en David Marrades ha fet el segon gol en el tercer quart. Hem sabut defensar amb ordre i sortir amb perill amb una bona feina colectiva que ha servit per sentenciar amb el tercer gol que ha anotat en Bosco Barber.
Una victoria que ens coloca en la primera posició, pas a pas l'equip esta amb ganes de continuar amb la bona imatge de la lliga.

dissabte, 14 d’abril del 2012

TERCERA DIVISIÓ. MONTUIRI 4 - FERRE 0.

L'equip de tercera ha perdut en el camp del Montuiri per 4 a 0, la qualitat dels mallorquins en atac amb jugadors com Lucas Pou i Aitor Pons ha estat una dificil papeleta per el nostre equip, el partit no havia començat malament ja que hem controlat el partit durant el primer quart d'hora peró el Montuiri tenia molt perill quant arribava a porteria mostrant una bona efectivitat, en el minut 21 han conseguit el primer gol després ha estat mes dificils ja que ens hem trobat amb una solida defensa que ha dificultat el nostre joc d'atac, ha costat trobar espais, en tot moment l'equip ha lluitat per contrarrestar la qualitat del Montuiri i es que a pesar de la derrota hem fet un gran desgast, el problema es la dificultat de lluitar contra equips amb aquesta qualitat, el segon gol ha arribat en el minut 42 a poc del descans, el partit quedava molt dificil peró l'equip ha seguit lluitant durant el segon temps per poder marcar algun gol, ells han esperat a la contra per marcar 2 gols mes, el primer en el minut 18 i el darrer a 3 minuts del final, per l'actitud de l'equip el resultat ha estat una mica abultat ja que en tot moment hem donat la cara.
La setmana que ve una altra dificil sortida en el camp del Santanyi, peró l'equip continuara lluitant mentres matematicament hi hagui opcions.

INFANTIL A. FERRE 3 - AT VILLACARLOS 0.

Els infantils A que entrena en Flores han conseguit una bona victoria per 3 a 0 a un combatiu Villacarlos, un rival que no ens ha posat les coses facils nomes en els darrers 5 minuts hem pogut sentenciar el partit, tot i que el pes del partit ha estat nostre tinguent clares ocasions durant el primer temps per avançar-nos no ha estat fins després del descans que hem trobat l'encert amb 3 gols de Josep Capó el primer en el minut 17, aixó ens ha donat tranquilitat per afrontar la resta de partit tot i l'ensurt que hem tingut amb 2 ocasions en els darrers 10 minuts de l'equip des Castell, amb una bona jugada finalitzada per en Capó en el minut 33 ha arribat el segon gol que sentenciava el partit, encara en temps de descompte hem tingut temps per fer el 3 a 0 de nou en Capó.
Una victoria molt treballada de tot l'equip, en un partit molt serio que ens coloca a 2 punts del quart classificat.

INFANTIL B. FERRE 1 - ALAIOR 1.

En el partit d'avui mati els infantils b han trobat un dur rival en l'Alaior, com era de preveure l'equip contrari ens ha dificultat el nostre joc de creació i hem tingut que lluitar de valent per empatar el partit ja que els alaiorencs s'havien avançat en el minut 15, peró en el segon temps ho hem posat tot per fer nos amb el partit, finalment el resultat 1 a 1.
El partit ha estat trabat en el primer temps com li interessava a l'equip visitant, no hem pogut crear tantes ocasions com altres partits, tot i la gran actitud de l'equip que ha provat amb insistencia de descolocar la ordenada defensa visitant, hem disposat d'alguna ocasió per haver marcat, peró no ha estat fins el minut 18 del segon temps que en Pere Enrich ha conseguit fer l'empat, quedaven quasi 20 minuts per endavant i hem apretat de valent dominant en aquest tram nomes en un parell d'ocasions en que l'Alaior ha provat la contra el joc ha estat nostre amb una bona presió damunt el rival ha fet que disposassim d'ocasions per haver guanyat, hem pogut veure algunes bones combinacions amb rapidesa.
Al final no ha pogut ser i sumam un altre punt per seguir en la segona posició, amb un bon registre.

ALEVI A. FERRE 3 - PENYA CIUTADELLA 4.

L'equip alevi A ha debutat avui en la copa contra el Penya Ciutadella, el resultat 3 a 4, després de quasi fer una gran remuntada i es que el partit ha tingut 2 parts ben diferenciades en els primers quarts el Penya ha sortit amb força i eficacia confirmant el bon nivell del seu equip, després del descans i amb 0 a 4 ha vingut una gran reacció del nostre equip que amb gran entrega i joc en equip ha començat a dominar el partit reduint distancies fins el 3 a 4 final, inclos en els darrers minuts hem disposat de una falta perillosa a favor nostre que en Marc Melià quasi converteix en gol.
Poc després de l'inici del tercer quart en David Febrer ha conseguit el primer gol que ha donat moral a l'equip per anar cap amunt, abans d'acabar el tercer quart en Felip Florit ha fet el segon gol que donava opcions a l'equip, en el darrer quart l'equip ha jugat a un bon nivell posant en serio perill la victoria del Penya ja que en Toful Torrent en el minut 3 del darrer quart ha fet el tercer gol, ho hem intentat amb totes les ganes fins el final peró no ha estat posible, tot i la derrota hem de treure coses positives del partit i es que tot i tenir davant a un dels millors equips, son capaços de jugar de igual a igual contra ells.

BENJAMI A. CD MENORCA 4 - FERRE 4.

Els benjamins A han conseguit un valuós empat del camp del Menorca, el resultat 4 a 4 diu del partit vibrant que han ofert els dos equips, el partit no ha estat facil per nosaltres que hem tingut que remuntar 2 marcadors adversos de 3 a 1 i 4 a 2, peró els jugadors sempre han cregut en les seves posibilitats i han posat molta ilusió.
Desde l'inici el partit ha estat obert amb els dos equips cercant la porteria, el primer en anotar ha estat el Menorca en el minut 6, peró la reacció ha estat rapida i dos minuts després en Marc Febrer ha fet l'empat, el partit ha entrat en una fase que l'equip local ha apretat de valent conseguint en el tercer quart desfer l'empat amb 2 gols que han deixat el partit en 3 a 1, peró amb paciencia hem sabut reaccionar a temps i posar emoció amb un gol de Arnau Rodriguez, aquest gol ha donat confiança a l'equip que ha combinat be i presionat amb eficacia la sortida del Menorca tot i rebre el quart gol, en el darrer quart hem pogut igualar amb 2 gols de Albert Haro i Marc Febrer, ha estat la recompensa a l'esforç i el bon partit de l'equip que ha sabut fer jugades i gols de merit, amb aquest resultat seguim invictes després de 7 partits.
Enhorabona a tot l'equip seguiu aixi amb ganes de seguir progressant.

BENJAMI B. FERRE ATC 3 - PENYA CIUTADELLA 4.

Avui mati l'equip benjamí b ha perdut 3 a 4 contra el Penya Ciutadella, ha estat un partit emocionant en que els nostres jugadors a punt han estat de consumar una gran remuntada, ja que en el primer quart l'equip ciutadellenc ens ha sorpres amb 2 gols, peró hem sabut reaccionar be tot i tenir un 0 a 3 en contra, en Guillém Marqués ha fet el primer gol després de un bon xut, a partir d'aqui hem passat a tenir mes el control del partit i hem creat ocasions per marcar mes gols, en Marcos Marín ha fet el 2 a 3 que posava emoció en el partit, hem anat per endavant fent una bona presió a l'equip del Penya, peró en una contra un jugador visitant ha sentenciat amb un bon gol, encara hem tingut temps per fer el tercer gol que ha fet en Marcos Marín, i quedaven 5 minuts per acabar i fins el final els jugadors que entrena en Lito Coll han insistit per fer l'empat, peró no ha pogut ser, el partit de l'equip ha estat positiu contra un bon rival, una vegada mes hem competit a un bon nivell.

divendres, 13 d’abril del 2012

SUSPESA. FESTA DEL FERRE DE FUTBOL

Desde la directiva hem decidit suspendre la festa del futbol que teniem previst fer dema capvespre a la plaça Espanya amb la participació de mes de 150 al.lots de 5,6 i 7 anys, per la previsió de mal temps per dema, i hem cregut que amb al.lots d'aquesta edat no podem arriscar, ja que podriem tenir problemes de comptar amb tots els al.lots.
Per aixó decidirem una nova data per celebrar ho, desde aquest blog ja vos mantindrem informats, si una altra vegada tenim mes sort amb el temps.

dijous, 12 d’abril del 2012

TERCERA DIVISIÓ. DISSABTE A LES 16.00 H.

33ªJORNADA. MONTUIRI - CEFERRERIES.
La competició de tercera es reprén després del descans de la setmana passada i també arriba el tram final en aquests darrers 6 partits, per aquesta jornada ens espera una dificil sortida en el camp del Montuiri que es el filial del At Baleares i que ocupa la quarta posició en zona play-off, es un equip molt complert en totes les seves lineas comptant amb jugadors joves de projecció, no es el millor rival per nosaltres que confiam puntuar per no perdre l'esperança de poder conseguir la permanencia que es va posar molt dificil amb la derrota del darrer partit, peró l'equip esta amb ganes de lluitar com ho ve fent tota la temporada mentres matematicament tinguem opcions, davant tindrém un equip de qualitat que també necessita els punts, peró amb lluita, orgull i ordre confiam poder complicar les coses a l'equip mallorquí i poder donar una sorpresa.
ANIMS A TOT L'EQUIP I FORÇA FERRE!!

JUVENIL LLIGA NACIONAL. DIUMENGE A LES 12.00 H.

29ªJORNADA. PE SANT JORDI - CE FERRERIES.
L'equip juvenil nacional jugara a Eivissa en el camp del Sant Jordi cinqué classificat i que encara apura les seves opcions de poder quedar segon i pujar a divisió d'honor, els jugadors es trobaran un rival fort que sortira amb ganes d'anar per el partit desde l'inici, l'eivissenc es un equip format per jugadors de segon i tercer any en la seva majoria i competeixen a un bon nivell, no es un equip que practiqui un futbol vistós pero si molt efectiu i solid, per la nostra part intentarém poder dificultar el maxim, els jugadors estan disposats a donar ho tot per donar la sorpresa, el partit ens obligara a fer un gran desgast i no cometre errors, tenim varies baixes per sanció.

REGIONAL PREFERENT. DIUMENGE A LES 17.00 H.

14ªJORNADA. CE FERRERIES - CE ALAIOR.
En aquesta jornada de regional hi haurá un partit entre equips filials, ja que ens enfrontam a l'Alaior un equip que esta fent una bona temporada i que compta amb alguns jugadors experimentats dins la categoria, nosaltres esperém poder fer un bon partit i poder obtenir la primera victoria, dins el nostre camp venim jugant amb intensitat posant les coses dificils a tots els rivals que ens han visitat, en Santi Medina espera comptar amb tota la plantilla i continuar amb el rodatge dels nostres joves jugadors dins la categoria.

dimecres, 11 d’abril del 2012

PARTITS FUTBOL BASE CAP DE SETMANA.

JUVENIL B. DISSABTE A LES 16.00 H.
16ªJORNADA. CE FERRERIES - UD MAHON.
Els juvenils b afrontarán un dur partit contra la Unió tercer classificat a 2 punts del primer, que vindrá amb la intenció de seguir amb opcions de conseguir el campionat, per la nostra part i posarém moltes ganes per dificultar el maxim el seu joc, peró davant tindrém un equip solid amb bastants de jugadors de segon i tercer any, l'equip maonés es mostra molt perillós en atac.

INFANTIL A. DISSABTE A LES 11.30 H.
14ªJORNADA. CE FERRERIES - AT VILLACARLOS.
L'infantil A torna jugar a casa, el rival será el Villacarlos un equip sempre complicat de jugar que acostuma a presionar amb insistencia i ordre, ocupen la quarta posició amb 18 punts, per nosaltres es una bona ocasió d'apropar nos a ells i quedar a prop de la zona capdavantera, per aixó tindrém que fer un bon partit, els al.lots hi posarán totes les ganes.

INFANTIL B. DISSABTE A LES 10.00 H.
14ªJORNADA. CE FERRERIES - ALAIOR AT.
Els infantils b jugarán a casa contra l'Alaior un equip irregular que es capaç de donar algun ensurt si tenen un bon dia, tindrém que jugar amb les mateixes ganes de sempre i jugar amb paciencia per trencar la defensa, l'equip es troba amb la moral alta per continuar oferint els bons partits que han fet fins ara, en que tots els jugadors fan un bon joc colectiu.

ALEVI A. DISSABTE A LES 10.00 H.
1ªJORNADA. CE FERRERIES - PENYA CIUTADELLA.
Comença la copa per l'equip alevi A després de fer un bon paper a la lliga, ara intentarém continuar amb la bona feina, davant tindrém un bon equip que ens obligará a fer les coses be, els jugadors estan amb moltes ganes en aquest inici de competició, en que hem quedat en el grup b juntement amb, Penya Ciutadella, Dosa CF, Sporting Mahonés, CD Menorca i Rtv Boscos el torneig constará de 5 partits a 1 volta contra tots els altres equips.

ALEVI B. DIUMENGE A LES 10.00 H.
1ªJORNADA. UD MAHON - FERRERIES ATC.
L'equip alevi b que entrena en Fredo debuten a la copa jugant en el camp de la Unió, un equip que costa de guanyar dins el seu camp i que també ha fet una bona competició de lliga, els nostres jugadors cercarán poder seguir amb la regularitat i el bon joc de la lliga, en que amb un joc ordenat i jugant amb intensitat vam posar les coses dificils a qualsevol equip, en la copa esteim en el grup A, juntament amb el UD Mahon, UE Sami, Penya Ciutadella, CCE Sant Lluís i UD Seislan.

BENJAMI A. DISSABTE A LES 11.30 H.
9ªJORNADA. FERRERIES ATC - PENYA ORIENT.
Els benjamins b jugarán contra el Penya Orient penultim classificat i 1 punt mes que nosaltres, per tant aquest será un partit obert en que els dos equips cercarém la primera victoria a mes de servir per el nostre equip d'aprenentatge el jugar en aquest grup tant complicat, l'equip ciutadellenc presenta uns nombres molt semblant als nostres i segur que ens oferiran un bon partit els dos equips.

BENJAMI B. DISSABTE A LES 10.00 H.
9ªJORNADA. CD MENORCA - FERRERIES ATC.
L'equip benjami b que entrena en Quel Carreras jugarán en el camp del Menorca, segón classificat, l'equip maonés es l'unic equip que queda invicte juntement amb nosaltres per lo que ens espera un partit disputat en que els dos equips cercaran la victoria, l'equip maonés es mostra fort en atac tinguent una mitja de 5 gols per partit per lo que tindrém que fer un bon treball en defensa de tot l'equip, els jugadors afrontarán el partit amb ganes de fer ho lo millor posible i poder treure algun resultat positiu.

dimarts, 3 d’abril del 2012

CONVOCATORIA SELECCIONS CADET, INFANTIL I ALEVI.

Per aquest dijous dia 5 d'abril hi ha una nova convocatoria de seleccions de categories inferiors, cadet, infantil i alevi, del nostre club hi ha aquests jugadors convocats i on es fará la concentració.

La selecció cadet es trobará dijous 5 a les 10 hores del mati en el camp del Sami, per fer un petit entrenament i tot seguit a les 11 hores fer un partit amistós contra el Sami Juvenil, del nostre club hi ha convocats: Angel Allés Camps i Joan Vidal Gomila.

La selecció infantils no tant sols será el dia 5 d'abril sino els dies 6 i 7 també ja que durant 3 dies participarán en el torneig de categoria infantil des Castell, juntament amb l'equip anfitrio At Villacarlos, UD Mahón i Menorca AT.
El programa de partits es aquest:

Dijous 5 a les 18.30 H. Selecció Infantil - Menorca Atletico.
Divendres 6 a les 12.00 H. Selecció Infantil - UD Mahón.
Dissabte 7 a les 12.00 H. Selecció Infantil - AT.Villacarlos.

Del nostre club hi ha citats fins a 6 jugadors que son els següents:
David Florit, Juan Caballo, Francesc Bosch, Jesus Martí, Oscar Roca i Pau Benejam.

En la categoria Alevi la concentració será en el nostre camp de Ferreries a les 10 hores, per fer un petit entrenament i després a les 11 hores fer un partit amistos contra els Alevins A que entrena en Bep Pons, será una bona experiencia per el nostre equip i jugadors de l'Alevi B que anirán convocats amb la selecció.
Del nostre club hi ha citats 3 jugadors: Lluís Llopis, Josep Allés Pons i David Marrades.

Molta sort a tots i que disfrutin d'aquesta experiencia.

dilluns, 2 d’abril del 2012

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

CLASSIFICACIONS:

TERCERA DIVISIÓ. LLIGA CLASSIFICACIÓ:

Classificacio: 19é. PJ: 32. PG: 5. PE: 7. PP: 20. GF: 23. GC: 68. AV:-45. PUNTS: 22.

Golejadors: 9 Gols: Kaké. 3 Gols: Joshua. 2 Gols: Guel Bosch. 1 Gol: Txiqui, Angel Pulido, Lluís Lopez, Toni Pons, Raúl, Ivan Contreras, David Seguí i Caballo.


JUVENIL LLIGA NACIONAL.

Classificació: 18é. PJ: 28. PG: 0. PE: 2. PP: 26. GF: 23. GC: 97. AV:-74. PUNTS: 2.

Golejadors: 5 Gols: Dani Perez. 4 Gols: Alex Bruño i Raul Orfila. 3 Gols: Angel Rios. 2 Gols: Fabri i Carlos Febrer. 1 Gol: Khalid, Miquel Troyano i Martí Coll.


REGIONAL PREFERENT. LLIGA:

Classificació: 8é. PJ: 13. PG: 0. PE: 3. PP: 10. GF: 12. GC: 38. AV:-26. PUNTS: 3.

Golejadors: 5 Gols: Willy Pascual. 4 Gols: Cote. 3 Gols: Angel Alles. 2 Gols: Joan Barber "Sanpa" i Juanjo Lopez. 1 Gol: Tomeu Allés, Hilari, Nacho Seguí, David Perez i Txiqui.


JUVENIL B. LLIGA.

Classificació: 10é. PJ: 15. PG: 0. PE: 0. PP: 15. GF: 9. GC: 71. AV:-62. PUNTS: 0.


CADET. LLIGA.

Classificació: 5é. PJ: 20. PG: 12. PP: 2. PP: 6. GF: 49. GC: 31. AV:+18. PUNTS: 38.


INFANTIL A. LLIGA 98:

Classificació: 5é. PJ: 12. PG: 4. PE: 1. PP: 7. GF: 37. GC: 37. AV: +0. PUNTS: 13.


INFANTIL B. LLIGA 99:

Classificació: 2ón. PJ: 13. PG: 10. PE: 2. PP: 1. GF: 64. GC: 5. AV: +59. PUNTS: 32.


ALEVI F-7 A. LLIGA.

Classificació: 8é. PJ: 22. PG: 9. PE: 3. PP: 10. GF: 83. GC: 81. AV: +2. PUNTS: 118.


ALEVI F-7 B. LLIGA.

Classificació: 5é. PJ: 22. PG: 11. PE: 5. PP: 6. GF: 67. GC: 43. AV:+24. PUNTS: 126.


BENJAMINS F-8 A. LLIGA.

Classificació: 2ón. PJ: 6. PG: 3. PE: 3. PP: 0. GF: 29. GC: 10. AV: +19. PUNTS: 36.


BENJAMINS F-8 B. LLIGA

Classificació: 8é. PJ: 8. PG: 0. PE: 2. PP: 6. GF: 17. GC: 37. AV: -20. PUNTS: 34.

TERCERA DIVISIÓ. FERRE 1 - SANTA EULALIA 3.

L'equip de tercera ha perdut contra un dels equips grans per 1 a 3, els jugadors de nou tot i la derrota han lluitat amb totes les seves forces fins el final peró davant ens hem trobat un equip amb experiencia i amb qualitat en atac que ha sabut aprofitar les 3 ocasions que ha disposat.
Desde l'inici sabiem que tocava donar ho tot per poder contrarrestar la superioritat tecnica del Santa Eulalia, que tot i conseguir el primer gol en el minut 38, en cap moment s'ha trobat comode per la bona presió del nostre equip, que ha fet un gran treball, sense oblidar la porteria visitant hem arribat durant el primer temps en un parell d'ocasions, no era fàcil arribar amb facilitat ja que davant hi havia una defensa solida.
L'equip ha sortit amb ganes de conseguir l'empat en el segon temps, peró de nou una contra en el minut 3 ha servit perque l'equip eivissenc anotes el segon gol, l'equip peró no ha perdut la cara i ha continuat insistint fins que en el minut 13 en Lluís Lopez ha forçat un penal que ha acabat en la ma de un defensor eivissenc, el penal la convertit en David Seguí de nou hi havia partit, hem estat 10 minuts amb opcions clares de poder igualar, peró l'ofici del Santa Eulalia ha fet que no ens donassin opcions i ells amb una falta ben tirada han conseguit el tercer gol a falta de 20 minuts que han deixat el partit molt dificil, els jugadors ho han donat tot fins el final per escurçar distancies peró no hem pogut anotar cap gol en les 2 aproximacions que hem tingut.
Res a dir de l'equip que ha tornat a fer un gran desgast contra un gran equip, que compta amb el nostre ex jugador Kake, ara hem de pensar amb el proxim partit que será molt dificil en el camp del Montuiri.

JUVENIL LLIGA NACIONAL. FERRE 2 - DOSA 4.

Una vegada mes el futbol ha estat dur amb el nostre equip de lliga nacional que ha perdut per 2 a 4 en el derbi contra el Dosa, en un partit que hem tingut ocasions clares per un millor resultat, ja que amb el marcador de 2 a 1 hem fet un poste que hagués pogut cambiar el partit, la segona part també hem tornat a fer 2 postes quant estavém de ple dins el partit.
La primera part hem estat millor que el Dosa, conseguint avançant-nos amb un gol de Raul Orfila, l'equip estava treballant be en defensa sense donar opcions i arribant a porteria amb cert perill, en la primera arribada del Dosa han conseguit forçar un penal que ha estat l'empat, el partit peró ha continuat amb nosaltres controlant millor i presionant amb encert la zona mitja, a la mitja hora hem conseguit el segon gol de penal que ha convertit n'Angel Rios, hem intentat no passar per apuros fins el descans peró de nou en la segona arribada visitant han conseguit l'empat, ha estat una llastima ja que l'equip ha fet un gran esforç per imposar el nostre joc, a mes de disposar de una clarissima ocasió per haver fet el tercer gol.
A poc de començar el segon temps el Dosa ha conseguit de nou el tercer gol, després del descans el partit era obert amb els dos equips esperant l'ocasio de imposar-se, hem intentat reaccionar disposant de bones ocasions ficant 2 pilotes en el pal i una altra després de una bona jugada en equip,no hem tingut la sort de poder igualar, i en el minut 26 el Dosa ha aprofitat una contra per fer el quart gol, aixó juntament en quedar amb 10 jugadors ha estat el cop definitiu i ja no hem pogut reaccionar, tot i que l'equip ha continuat lluitant fins el final peró sense sort davant porteria.
La setmana que ve no hi ha competició, el proxim partit será dia 15 de abril en el camp del Sant Jordi.

diumenge, 1 d’abril del 2012

REGIONAL PREFERENT. PENYA CIUTADELLA 6 - FERRE 1.

L'equip de regional va perdre en la dificil sortida en el camp del lider Penya Ciutadella per 6 a 1, va ser un partit dur de jugar ja que entre les baixes i la qualitat del rival que va jugar a un nivell intens durant tot el partit, vam patir en l'inici de partit ja que el Penya va sortir amb ganes de resoldre el partit amb rapidesa, 2 gols en els primers 10 minuts ens van deixar el partit molt dificil els jugadors no van perdre la compostura intentant frenar les entrades per banda de l'equip ciutadellenc que va dominar aquests primers 45 minuts, fins prop de la mitja hora la defensa va estar correcte, el tercer gol va arribar en el minut 28 el partit ens obligava a fer un gran desgast i no perdre la concentració, abans del descans vam rebre el quart gol.
Amb el partit sentenciat la segona part va baixar de intensitat, els nostres jugadors van lluitar per caure de la millor manera posible, rebent 2 gols mes, en el minut 28 va arribar el nostre gol que va marcar en Cote per deixar el marcador en 6 a 1, en aquest partit que era previsible una derrota contra un equip que s'esta mostrant intractable i en poques setmanes es proclamara campio, tot i la derrota l'equip va fer un gran desgast.

JUVENIL B. SAMI 7 - FERRE 0.

En un partit marcat per les moltes baixes que teniem, el juvenil b ha perdut per 7 a 0 en el camp del Sami, l'equip ha intentat resistir fent deixant ho tot dins el camp, tot i rebre els 3 primers gols en el primer quart d'hora, a partir d'aqui hem intentat refer-nos amb ordre i fins el darrer quart d'hora de partit haviem conseguit aturar el joc de l'equip ciutadellenc, fent un gran desgast tot l'equip, només en els darrers minuts aprofitant la superioritat fisica han conseguit fer nos 3 gols que han deixat el resultat final, l'equip format en la seva majoria per cadets han fet un gran esforç sense baixar els braços en cap moment.

CADETS. FERRE 3 - PENYA CIUTADELLA 1.

Els cadets es van despedir de la lliga amb una meritoria victoria per 3 a 1 contra el Penya Ciutadella, el partit no ve ser fàcil i vam tenir que esperar la segona part per donar la volta, al gol que havia conseguit l'equip ciutadellenc en el primer temps, amb una bona segona part els jugadors amb constancia van fer 3 gols mostrant una imatge seria i completant un bon paper a la lliga en que han acabat en cinquena posició.
El partit va ser trabat en el primer temps, nosaltres teniem la iniciativa peró davant ens vam trobar un equip ordenat que no donava facilitats en defensa, nosaltres vam disposar de mes ocasions peró el Penya va conseguir avançar-se en una de les poques arribades de que van disposar, per la segona part van venir els millors minuts de joc del nostre equip, que amb insistencia, ordre i ganes va saber capgirar el resultat, marcant 3 gols, l'empat el va fer en Xavier Pons que ens posava de ple dins el partit amb quasi tot el segon temps per davant, amb una bona pressió vam tancar l'equip contrari dins el seu camp i quatre minuts després en Xavier Pons de nou feia el 2 a 1, a partir d'aqui vam poder controlar millor el joc tinguent mes ocasions per sentenciar, passats els minuts va arribar el definitiu 3 a 1 que va fer en Joan Vidal amb un gran gol desde mes de 30 metres que posava la guinda a la bona temporada.
D'aqui 2 setmanes començara la copa en que l'equip que entrena en Toni Martinez sortira amb ganes de fer ho lo millor posible i l'equip vagi en progressió.

INFANTIL A. FERRE 1 - ALAIOR 10.

Dificil partit el que tenia l'infantil A contra l'Alaior el principal favorita a quedar campió de lliga, que va demostrar aquesta condició guanayant per 1 a 10, en un partit que van estar molt encertats durant tot el partit fent jugades de gran qualitat, nosaltres vam intentar lluitar per frenar la qualitat que disposen en atac peró no ens van sortir les coses com altres dies a mes de comptar amb algunes baixes.
El nostre gol el va marcar en Francesc Gomila en el minut 26 del segon temps, abans haviem disposat d'alguna ocasió per haver marcar algun gol mes.
Ara hem d'oblidar aquest partit que no empanya la bona temporada del nostre equip, ja que aquesta no es la diferencia amb el rival d'ahir.
Anims al.lots no passa res coses que passen, el proxim partit sera una altra historia.

INFANTIL B. SANT LLUÍS 2 - FERRE 1.

Els infantils b van jugar un emocionant partit en el camp del Sant Lluís que era el segon classificat, va ser un partit en que els equips van mostrar bones maneres i jugat de poder a poder el resultat mes just era l'empat peró la victoria va ser per l'equip local del Sant Lluís per 2 a 1.
Els nostres jugadors van sortir molt concentrats desde l'inici jugant amb intensitat fent una gran pressió sobre la defensa contraria, fruit de una d'aquestes jugades va arribar el primer gol en el minut 11 l'autor va ser en Pau Benejam, a partir d'aqui van venir minuts en que l'equip va controlar be el joc, tallant la reacció del Sant Lluís, peró l'equip local no va donar el braç a torcer i va conseguir empatar el partit en el minut 24, el partit tornava a quedar obert fins el descans el partit no es va moure amb un joc vistós d'anar a una banda i l'altra.
El segon temps va començar igual amb els dos equips jugant atrevidament per cercar el segon gol, nosaltres vam disposar de bones jugades per haver pogut marcar, peró va ser el Sant Lluís que es va avançar en el minut 14, a partir d'aqui l'equip es va fer amb el partit posant ho tot fins el final per conseguir l'empat, peró davant ens vam trobar un equip ordenat i motivat per el resultat que no ens va donar opcions d'igualar, una de les millors virtuds de l'equip locat precisament es la defensa.
No passa res quedam en segona posició a només 2 punts del primer classificat, els jugadors lluitarán cada setmana amb la ilusió de poder acabar de la millor manera.

ALEVI A. PENYA ORIENT 3 - FERRE 1.

Un altre dels equips que ahir van acabar la competició de lliga es l'alevi A que ha acabat en forma tot i la derrota d'ahir per 3 a 1 en el camp del Penya Orient els jugadors que entrena en Bep Pons han anat progressant en cada jornada de lliga, conjuntant el seu joc i mostrant se un equip compacte.
El partit va ser obert amb els dos equips jugant per conseguir la victoria, el Penya va fer servir el factor camp i estar mes encertat davant porteria, durant gran part del partit vam tenir opcions, jugant amb ganes i insistint la porteria contraria per retallar distancies quant l'equip ciutadellenc va conseguir el 3 a 1.
En el primer quart el Penya va sortir a presionar amunt posant nos amb dificultats, quant van conseguir 2 gols d'avantatge, els jugadors no ho van donar per perdut i en David Febrer va posar emoció, en el partit anant a cercar l'empat del que vam disposar d'ocasions fins que l'Orient va conseguir posar marge amb el tercer gol, l'equip ho va intentar de totes les maneres sense poder marcar cap gol mes.
Hem de felicitar l'equip per la temporada que han fet, ara a la copa lluitarán per poder anar millorant i fer un bon paper.

ALEVI B. FERRE 3 - PENYA ORIENT 0.

Ahir l'equip alevi b es va despedir amb una bona victoria contra el Penya Orient per 3 a 0 culminant la temporada amb una fantastica cinquena posició.
El partit no va ser fàcil durant els dos primers quarts ja que davant vam tenir un equip molt ben ordenat i combatiu que també va venir amb ganes de poder treure un bon resultat, a mesura que van anar passant els minuts la insistensia dels nostres jugadors va fer que acabassim dominant el partit i conseguint 3 gols, fins els darrers minuts de partit peró no vam poder sentenciar el partit, el partit va ser obert amb dos equips que venien de fer una bona temporada i tenien la opció de conseguir la quarta posició.
En Bosco Barber va conseguir el primer gol en un moment clau del partit, aixó va servir perque l'equip agafes moral i ja no deixes de tenir el ritme de partit tot i que el Penya no es va rendir i va seguir presionant i donar algun ensurt, l'equip jugava amb les mateixes ganes de sempre sense donar una pilota per perduda i jugant amb criteri, aixi va arribar el segon gol que va fer en David Marrades amb un bon xut, a partir d'aqui el partit va ser mes fácil sense que l'equip baixes els braços, amb una altra bona jugada colectiva en Tomeu Alberto feia el definitiu 3 a 0.
Ara una volta acabada la lliga, el dia 14 arribara la copa en que l'equip intentará fer ho igual de be.
ENHORABONA A TOT L'EQUIP PER AQUESTA FANTASTICA TEMPORADA.

BENJAMI B. CD MENORCA 7 - FERRE ATC 3.

Ahir mati l'equip benjami b va jugar en el camp del lider Menorca un equip format en la seva totalitat per jugadors de segon any, el nostre jove equip va tornar a mostrar una bona cara durant el partit posant en dificultats l'equip maonés durant diverses fases del partit, tinguent opcions per haver entrat dins el partit abans del darrer quart, al final del partit vam eixamplar el resultat aprofitant la seva superioritat fisica i qualitat en atac.
En el primer quart el Menorca va sortir a presionar de valent, els nostres jugadors amb ganes i ordre vam intentar dificultat el seu joc, peró 2 gols en els primers 10 minuts van posar el partit clar per l'equip local, nosaltres vam reaccionar conseguint en Josep Truyol posar emoció en el partit, poc després vam rebre el tercer gol, l'equip va anar cap a l'atac per no perdre la cara en el partit, el Menorca va anar a veure-les venir i cercar alguna contra per conseguir mes gols, en Josep Truyol va fer el segon gol que ens tornava a donar opcions de remuntada, peró davant l'equip maonés es va mostrar molt encertat, encara hi va haver temps perque en Pere Pons conseguís el tercer gol, tot i el resultat hem de destacar el nivell que mostra l'equip jugant sense por i jugant cara a cara durant molts minuts en cada partit, aixó ens serveis per anar progressant i aprenent.