diumenge, 29 d’abril del 2012

INFANTIL B. CE MERCADAL 0 - FERRE 5.

Avui mati l'infantil b que entrena en Canari ha conseguit una victoria clara per 0 a 5 en el camp del Mercadal, ara hem de dir que l'equip local ens ha posat alguna dificultat i no hem pogut ampliar el resultat fins els darrers 15 minuts en que hem imposat la nostra superioritat tecnica i li ha començat a passar factura el treball de desgast de l'equip mercadalenc que ha jugat molt ordenat, esperant per agafar alguna contra per sorprendre a la nostra defensa que ha estat molt encertada en el partit d'avui sense concedir gaire jugades de perill, el pes del partit ha estat nostre i hem disposat de bastantes ocasions de gol, quant Oscar Roca ens ha avançat damunt el minut 15, hem pogut jugar amb mes tranquilitat i esperar l'ocasió per penetrar la poblada defensa contraria. Hem arribat al descans amb la victoria per 0 a 1 tot i donar la imatge de ser superiors controlant be el partit, a partir del segon temps hem conseguit trenar bones jugades i posar el partit a favor nostre, en Sergi Bosch en el minut 6 ha sentenciat el partit, i ha començat a passar factura a l'equip local, que ha vist com entravem dins la seva area amb constant perill després de bones combinacions, en David Florit amb 2 gols ha posat el resultat molt favorable, peró encara hi ha hagut temps perque Alex Hidalgo en el darrer minut hagi marcat el definitiu 0 a 5, que ens confirma en una brillant segona posició després de 16 partits, en que els jugadors ens deixen bon fútbol i ganes d'acabar en bona forma. ENHORABONA A TOTS ELS JUGADORS PER AQUESTA NOVA VICTORIA.