dissabte, 14 d’abril del 2012

INFANTIL B. FERRE 1 - ALAIOR 1.

En el partit d'avui mati els infantils b han trobat un dur rival en l'Alaior, com era de preveure l'equip contrari ens ha dificultat el nostre joc de creació i hem tingut que lluitar de valent per empatar el partit ja que els alaiorencs s'havien avançat en el minut 15, peró en el segon temps ho hem posat tot per fer nos amb el partit, finalment el resultat 1 a 1.
El partit ha estat trabat en el primer temps com li interessava a l'equip visitant, no hem pogut crear tantes ocasions com altres partits, tot i la gran actitud de l'equip que ha provat amb insistencia de descolocar la ordenada defensa visitant, hem disposat d'alguna ocasió per haver marcat, peró no ha estat fins el minut 18 del segon temps que en Pere Enrich ha conseguit fer l'empat, quedaven quasi 20 minuts per endavant i hem apretat de valent dominant en aquest tram nomes en un parell d'ocasions en que l'Alaior ha provat la contra el joc ha estat nostre amb una bona presió damunt el rival ha fet que disposassim d'ocasions per haver guanyat, hem pogut veure algunes bones combinacions amb rapidesa.
Al final no ha pogut ser i sumam un altre punt per seguir en la segona posició, amb un bon registre.