diumenge, 29 d’abril del 2012

JUVENIL B. FERRE 4 - CE MERCADAL 3.

En el darrer partit de lliga l'equip juvenil b va conseguir la primera victoria en un partit vibrant amb bastants gols contra el Mercadal i d'aquesta manera el jove equip es despedeix amb una merescuda victoria, de tot l'equip per el compromis mostrat fins el final de la competició. El partit durant el primer temps va estar igualat, amb nosaltres donant la cara en tot moment i fent un gran desgast per contrarrestar la experiencia i envergadura de l'equip contrari, amb ganes i alguna bona jugada vam poder apretar la porteria visitant, en el quart d'hora el Mercadal es va avançar peró l'equip no va perdre la cara i va lluitar per cercar l'empat que va arribar en el minut 32 amb un gol de Lluís Marqués, el gol va animar l'equip que es va veure amb coratge d'anar a per el partit, en el minut 35 el Mercadal es va quedar amb 10 jugadors i ho vam poder aprofitar perque en el minut 43 en Miquel Febrer va fer el 2 a 1 amb un bon xut. El resultat va donar confiança per afrontar el segon temps, primer ens van anular un gol amb un bon xut que havia fet en David Allés, peró es va seguir insistint fins que en Toni Coll en el minut 11 posés el 3 a 1 després de una bona jugada, semblava teniem el partit controlat peró l'equip visitant no es va rendir i van aprofitar la qualitat del seu millor jugadors Juanlu Vinent per empatar en 2 minuts, va ser un cop per el nostre jove equip, que va lluitar fins el final per defensar el resultat i si es donava l'opció de fer el quart gol, que va arribar a 3 minuts del final quant un refús va quedar a en Pau Pons que no va perdonar amb una bona definició, el gol va desbordar l'alegria en tot l'equip que conseguien la victoria, va tocar sufrir en els darrers 5 minuts, peró es va poder respirar al final. Ara la lliga juvenil insular ha acabat, i ja esteim preparant la temporada que ve en que amb molta ilusió afrontarém les competicions insulars per lluitar per les primeres posicions.