dissabte, 21 d’abril del 2012

ALEVI B. FERRE ATC 5 - SANT LLUÍS 2.

Avui mati l'equip que sa sortit ha estat l'alevi b que entrena en Fredo golejant de manera clara 5 a 2 en el Sant Lluís l'equip que va quedar campió de lliga, que avui no ha pogut amb la ilusió i bon joc mostrat per el nostre equip posant un alt ritme fins el final.
El partit no ha estat fàcil en l'inici ja que hem tingut que remuntar fins a 2 vegades, en els primers quarts sobretot l'equip visitant ha mostrat mes el perill i la seva qualitat, peró amb una gran reacció ens hem sobreposat.
En el primer quart d'hora els dos equips han lluitat per dur el control del partit i ha estat el Sant Lluís que s'ha avançat primer en el minut 9, poc després en el minut 11 en Bosco Barber ha fet l'empat ens ha costat durant el primer quart superar la solida defensa visitant, el segon quart no hi ha hagut moviment peró si un equip que ens ha dificultat el nostre joc i la zona de creació, ells han intentat sorprendre peró el marcador no s'ha mogut.
Després del descans han conseguit el segon gol que complicava el partit, peró la reacció ha estat fantastica i quant hem empatat l'equip ha agafat confiança i ha estat molt brillant fins el final, l'empat de nou l'ha fet en Bosco Barber, pocs minuts després en Tomeu Albert ha fet un gran gol de falta que ens donava avantatge, no hem donat opcions a l'equip visitant per la reacció i un gol en un moment clau just començar el darrer quart de Adriá Vidal ha servit perque en el darrer quart hem fet un gran fútbol amb tot l'equip molt implicat i jugant be la guinda la posada en David Marrades amb un gran gol.
Amb aquesta victoria ens colocam liders després de 2 partits i els jugadors mostrant les ganes de continuar amb aquesta dinamica.