dijous, 26 d’abril del 2012

CADET. FERRE 2 - UD MAHÓN 0.

Ahir capvespre en el partit aplaçat l'equip cadet va conseguir una bona victoria contra la Unió per 2 a 0, un bon rival que ens ho va posar molt dificil mostrant ser un equip combatiu durant tot el partit, es va poder decantar el partit a favor nostre després de 2 grans gols de Albert Guasch i David Pons en el segon temps. El primer temps va ser de molta lluita, dificultant nos molt la forta presió de l'equip maonés que va demostrar perque havia quedat en les primeres posicions i també han afrontat la copa amb ganes de jugar la final, no es van poder veure massa ocasions de perill peró si molta lluita, i es que ens van obligar a fer un gran desgast hi ha mesura que anaven passant els minuts vam poder anant fent nos amb el partit, tot quedava per el segon temps. A partit del descans vam sortir amb les ideas mes clares i vam poder començar a apretar la porteria contraria, abans del primer gol vam avisar en un parell d'ocasions, en el minut 14 de la represa després de un corner n'Albert Guasch va engaltar un fort xut desde el punt de penal que va entrar com un obus, un gran gol, a partir d'aqui vam poder controlar millor el partit i 6 minuts despres amb una gran jugada colectiva, que va començar per la banda en Sergi Mercadal va deixar per en David Pons que a la frontal de l'area marcava un gran gol, el partit estava encarrilat, peró no vam poder baixar els braços fins el final ja que l'equip contrari va lluitar fins el final, vam intentar aprofitar alguna contra per marcar algun gol mes, peró el marcador no es va moure. Una gran victoria de l'equip entrenat per Toni Martinez fruit del bon joc en equip, ara diumenge de nou a casa intetarém seguir amb opcions de jugar la final. ENHORABONA A TOTA LA PLANTILLA.