dissabte, 14 d’abril del 2012

ALEVI A. FERRE 3 - PENYA CIUTADELLA 4.

L'equip alevi A ha debutat avui en la copa contra el Penya Ciutadella, el resultat 3 a 4, després de quasi fer una gran remuntada i es que el partit ha tingut 2 parts ben diferenciades en els primers quarts el Penya ha sortit amb força i eficacia confirmant el bon nivell del seu equip, després del descans i amb 0 a 4 ha vingut una gran reacció del nostre equip que amb gran entrega i joc en equip ha començat a dominar el partit reduint distancies fins el 3 a 4 final, inclos en els darrers minuts hem disposat de una falta perillosa a favor nostre que en Marc Melià quasi converteix en gol.
Poc després de l'inici del tercer quart en David Febrer ha conseguit el primer gol que ha donat moral a l'equip per anar cap amunt, abans d'acabar el tercer quart en Felip Florit ha fet el segon gol que donava opcions a l'equip, en el darrer quart l'equip ha jugat a un bon nivell posant en serio perill la victoria del Penya ja que en Toful Torrent en el minut 3 del darrer quart ha fet el tercer gol, ho hem intentat amb totes les ganes fins el final peró no ha estat posible, tot i la derrota hem de treure coses positives del partit i es que tot i tenir davant a un dels millors equips, son capaços de jugar de igual a igual contra ells.