diumenge, 22 d’abril del 2012

REGIONAL PREFERENT. CD MENORCA 2 - FERRE 1.

Ahir capvespre l'equip de regional va perdre per un ajustat 2 a 1, en el camp del Menorca un partit molt disputat en que els dos equips van anar a per el partit, l'equip maonés va mostrar estar mes encertat i conjuntat, ja que nosaltres ahir teniem 3 juvenils a l'onze inicial, Lluís Pons, Raúl Orfila i Carlos Febrer, mes en Pepo que van jugar a un gran nivell posant hi moltes ganes i jugant sense por contra un equip mes fet, també van debutar dos juvenils en Sergi Pelaez que va estar molt correcte i en Joan Sintes, fins el final vam apretar de valent per conseguir un empat que no hagués estat injust.
Desde l'inici l'equip va sortir molt concentrat i intens sabent de la dificultat i combativitat del Menorca, el partit transcurria per el migcamp en la primera ocasió clara el Menorca es va avançar, peró l'equip no va baixar els braços i va seguir insistint per superar la ordenada defensa local que esperava per agafar alguna contra, un debutant de primer any juvenil en Carlos Febrer va conseguir l'empat que era una bona recompensa al treball de tot l'equip que entrena en Santi Medina.
Es va arribar al descans amb el partit igualat, el Menorca va sortir amb ganes i força de anar per el segon gol i ho van conseguir en el minut 16 de la represa, fins el final l'equip va seguir tocant esperant sorprendre la defensa maonesa que es va mostrar dificil de superar tot i controlar molt be el joc, en defensa vam estar molt be desfent els intents de contra, el marcador no es va moure peró com a nota positiva el bon partit dels nostres joves jugadors, que van mostrar no desentonar a la lliga regional.