diumenge, 1 d’abril del 2012

ALEVI A. PENYA ORIENT 3 - FERRE 1.

Un altre dels equips que ahir van acabar la competició de lliga es l'alevi A que ha acabat en forma tot i la derrota d'ahir per 3 a 1 en el camp del Penya Orient els jugadors que entrena en Bep Pons han anat progressant en cada jornada de lliga, conjuntant el seu joc i mostrant se un equip compacte.
El partit va ser obert amb els dos equips jugant per conseguir la victoria, el Penya va fer servir el factor camp i estar mes encertat davant porteria, durant gran part del partit vam tenir opcions, jugant amb ganes i insistint la porteria contraria per retallar distancies quant l'equip ciutadellenc va conseguir el 3 a 1.
En el primer quart el Penya va sortir a presionar amunt posant nos amb dificultats, quant van conseguir 2 gols d'avantatge, els jugadors no ho van donar per perdut i en David Febrer va posar emoció, en el partit anant a cercar l'empat del que vam disposar d'ocasions fins que l'Orient va conseguir posar marge amb el tercer gol, l'equip ho va intentar de totes les maneres sense poder marcar cap gol mes.
Hem de felicitar l'equip per la temporada que han fet, ara a la copa lluitarán per poder anar millorant i fer un bon paper.