diumenge, 29 d’abril del 2012

REGIONAL PREFERENT. FERRE 3 - CD MIGJORN 1.

Ahir capvespre l'equip de regional entrenat per Santi Medina va conseguir la primera victoria de la lliga, amb un bon partit es va vencer 3 a 1 contra el Migjorn, va ser un partit molt complert de tot l'equip complementat amb 4 juvenils que van jugar a un gran nivell com la resta, el rival venia com a quart classificat i caracteritzar per ser un equip sempre combatiu que mescla juventut amb experiencia. Els jugadors que entrena en Santi Medina van sortir decidits a per el partit, mostrant ordre com a bloc i presionant la zona mitja, no van tardar en arribar les primeres ocasions, l'equip intentava combinar trenant alguna bona jugada, en el minut 15 va arribar el primer gol nostre que va marcar en Coté, abans ja haviem tingut una bona ocasió, el gol va animar l'equip que va controlar el partit fins el descans, el Migjorn també va donar algun avis. A partir del segon temps el partit es va obrir mes, ja que ells van sortir per l'empat i nosaltres cercant ampliar el marge, n'Angel Allés amb una bona internada va conseguir el 2 a 0, nosaltres vam jugar amb 10 jugadors els darrers 20 minuts, i aixó va obligar en Joan Troyano a fer una doble gran intervenció amb xuts de Llonga, no van ser les uniques, peró l'equip no es va descompondre i en Caballo va fer el tercer gol en una bona jugada per la banda de Coté va centrar dins l'area. Amb el partit resolt, els dos equips van seguir lluitant fins el final nosaltres amb la confiança del resultat i el Migjorn per reduir distancies, a falta de 2 minuts van marcar el definitiu 3 a 1. Bona victoria de tot l'equip que esta mostrant una bona imatge en la lliga regional, en que hem empatat 3 partits i donat la cara en tots els altres, dissabte que ve partit en el camp del Sami que valdria per sortir de la darrera posició.