diumenge, 15 d’abril del 2012

JUVENIL LLIGA NACIONAL. PE SANT JORDI 5 - FERRE 0.

Avui una vegada mes ens hem trobat amb la contundencia dels equips capdavanters de la lliga, ja que després de fer una mes que correcte primera part conseguint empatar a 0 gols en el camp del Sant Jordi un equip que te clares opcions de pujar a divisió d'honor, un gol tot començar el segon temps ha estat clau per que ells agafassin confiança, l'equip ha seguit lluitant per intentar anar a dalt i poder empatar, hem de dir que en el primer temps amb empat hem tingut una bona ocasió per avançar nos en el marcador, el partit ha entrat en el tram decisiu ja que entre els minuts 15 i 20 del segon temps hem rebut 3 gols que han sentenciat el partit deixant el marcador en 4 a 0, ha estat un cop dur per l'equip que no mereixia aquest castig per el gran esforç que ha fet.
El partit s'ha fet llarg fins el final després peró sense perdre la compostura i l'orgull de seguir lluitant per marcar algun gol, a 5 minuts del final l'equip eivissenc ha marcat el darrer gol.
Com a nota positiva hem de destacar el debut de 4 nous jugadors de la nostra cantera, en Toni Coll que ja havia jugat a casa i els 3 cadets, en Sergi Mercadal, Pau Pons i Damiá Pons, enhorabona a tots ells.
La proxima setmana no hi ha lliga, el proxim rival a casa será l'Espanya de Llucmajor.